Ετικέτες

19.11.15

Τρεις μέρες στην έρημο του Αγίου Όρους


Παρακολουθήστε παρακάτω ένα εξαιρετικό οδοιπορικό στην Έρημο του Αγίου Όρους, για όσους δεν την έχουν επισκεφτεί ποτέ, αλλά και για όσους θέλουν να τη δουν από μια διαφορετική οπτική καθώς η θεόπνευστη περιγραφή του δονεί την καρδιά κάθε προσκυνητή που έχει περάσει από εκεί...


Κηφισίας Κύριλλος: Ο παπικός και προτεσταντικός χριστιανισμός έστρεψε τη Δύση στη γιόγκα (ΦΩΤΟ)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Νοεμβρίου στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης η Ημερίδα που οργάνωσε η Εστία Πατερικών Μελετών...

Κλείνει αύριο στις 2.00 μ.μ. η δημόσια διαβούλευση για το σύμφωνο συμβίωσης. Μεγάλη λαϊκή αποδοκιμασία της νομικής αναγνώρισης της σοδομιτικής οικογένειας!



Για άλλη μία φορά, ο φρουρός της Ορθόδοξης Πίστης, ο Λαός μας, έδειξε μαζικά την αντίθεσή του στο νόμο που επιχειρεί να αναγνωρίσει νομική υπόσταση στις ομοφυλοφιλικές σχέσεις.

Όσοι δεν προλάβατε να εκφράσετε την αντίθεσή σας, μπείτε ΕΔΩ και δηλώστε με ευπρέπεια και επιχειρήματα το απαράδεκτο αυτής της αναγνώρισης.

Ήδη, τα μέσα της Νέας Τάξης, που προπαγανδίζουν νυχθημερόν την ομοφυλοφιλία, έχουν ενοχληθεί και το έχουν ρίξει στην ειρωνεία, μη μπορώντας να σταματήσουν το κύμα της λαϊκής οργής των Ελλήνων, που δεν τρώνε κουτόχορτο, παρά τις πολυετείς προσπάθειες και τα αμύθητα χρηματικά ποσά που έχουν δαπανηθεί για την ισοπέδωση των Ελληνορθόδοξων αξιών.

Άγιος Πορφύριος: Συμβουλές σε ζευγάρι για την διαπαιδαγώγηση του παιδιού τους

Γέροντας Πορφύριος Συμβουλές σε ζευγάρι για την διαπαιδαγώγηση του παιδιού τους

Το έτος 1997 η σύζυγός μου έμεινε έγκυος. Η χαρά μας ήταν μεγάλη! Και η πρώτη μας φροντίδα ήταν να ενημερώσουμε τον π. Πορφύριο, ο οποίος συμμεριζόταν τις χαρές μας και τις λύπες μας, από την πρώτη ημέρα της γνωριμίας μας, και μας στήριζε με τις προσευχές του, αλλά και με τις συμβουλές του, οι οποίες ήσαν γεμάτες από σοφία και θεία έμπνευση!

Eσύ "Nηστεύεις";

Σχόλιο ιστολογίου Ελληνική Ναυς: Να μην ξεχνάμε αδέρφια ότι η νηστεία δεν αφορά μόνο την στέρηση κάποιων τροφών, αλλά είναι και πνευματική! Φυσικά πρέπει να γίνονται και τα δύο συνδυαστικά και όχι να βρίσκουμε δικαιολογίες για να αποφεύγουμε τη νηστεία των τροφών! Τον βαθμό και την αυστηρότητα της τήρησης της νηστείας των τροφών μπορεί να τον τροποποιήσει μόνον ο πνευματικός μας, ο οποίος θα λάβει υπ' όψιν τις ιδιαίτερες συνθήκες της ζωής μας (π.χ. υγεία, επάγγελμα, αδυναμίες κ.α.) και με την διάκριση και τον φωτισμό του από τον Θεό θα μας καθοδηγήσει ανάλογα.

Oρθόδοξο Δίκτυο Ενημέρωσης (Π.Σεβαστιανός Αρχαγγελιώτης )