Ετικέτες

17.11.15

Βγήκαν τα γάντια στην Αττάλεια. Ο Πούτιν εκθέτει τις συναλλαγές των G 20 με τους Τζιχαντιστές της Συρίας

Του Rudy Panko, Russia Insider, 16-11-15

Σε μια κλασσική κίνηση Πούτιν, ο Ρώσος πρόεδρος παρουσίασε αποδείξεις για την οικονομική ενίσχυση των τζιχαντιστών του (Ισις) Ισλαμικού Κράτους (Ι Κ) από κράτη-μέλη των G 20…κατά την διάσκεψη των G 20 στην Αττάλεια. Μιλώντας με δημοσιογράφους, μετά την διάσκεψη κορυφής, ο Πρόεδρος Πούτιν αποκάλυψε:

Κατεπείγουσα ολιγωρία


Η συγκυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και των ανεύθυνων Ελλήνων έχει πια καθιερώσει ως πάγια πρακτική την τακτική που ακολουθεί από την πρώτη μέρα που ανέλαβε την εξουσία απέναντι στους δανειστές: Εξαντλεί όλα τα χρονικά περιθώρια σε άσκοπες συναντήσεις και αδιέξοδες συζητήσεις, ενώ λίγο πριν παρέλθει η χρονική διορία που της έχει τεθεί, φέρνει προς ψήφιση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, και μάλιστα με την διαδικασία του κατεπείγοντος, ότι ακριβώς της υπέδειξαν οι δανειστές χωρίς να προβάλλει την παραμικρή αντίσταση.

Η Απονομή βράβευσης του Λογοτεχνικού Διαγωνισμού 2015 στα «Βατάτζεια» Διδυμοτείχου


«Ο Άγιος Αυτοκράτωρ Ιωάννης Βατάτζης και το Ποθούμενο της Ρωμιοσύνης»

Και πάλιν έξεις Επτάλοφε το κράτος!


''Βασιλεύσουν μετά ταύτα, αναιδείς και άγνωστοί τε, άνδρες τοίνυν και γυναίκες, μιαροί και βέβηλοί τε'', αναφέρει χρησμός του Λέοντος του Σοφού και αναρωτιέμαι αν τον έγραψε για αυτά τα απίστευτα που βιώνουμε στη δύσμοιρη πατρίδα μας τα τελευταία χρόνια και ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό.

Η άθεη και ασεβής στα εθνικά μας σύμβολα και ιδεώδη κυβέρνηση, αφού υπέγραψε το τρίτο μνημόνιο για να πάρει δανεικά και να μείνει στην εξουσία, παρέδωσε πρόσφατα και επισήμως τα κλειδιά στους δανειστές της Δύσης και αντικλείδια στους πασάδες της Ανατολής.

Σεισμός 6,1 Ρίχτερ στη Λευκάδα - Ταρακουνήθηκε η μισή Ελλάδα


Δύο νεκροί σε Πόντη και Αθάνι - Μεγάλες καταστροφές σε χωριά στα νότια του νησιού, όπου σημειώθηκαν κατολισθήσεις και γκρεμίστηκαν σπίτια - Ζημιές στο γυμνάσιο και το λιμάνι της Βασιλικής - Κατολισθήσεις και ζημιές και στην Ιθάκη - «Προσπαθούσαμε να κρατηθούμε όρθιοι», λένε οι κάτοικοι - Έδιωξαν τα παιδιά από τα σχολεία - Τσελέντης: Ενεργοποιήθηκε το ρήγμα που έδωσε τους καταστροφικούς σεισμούς στο Ληξούρι

Μητροπολίτης Φθιώτιδας: "Νομίζω θα γίνει ότι έλεγε ο Γέροντας Παΐσιος" (ΒΙΝΤΕΟ)


Θέση στο θέμα της τρομοκρατίας που έχει παγώσει ολόκληρο την Ευρώπη, παίρνει σήμερα ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας Νικόλαος...

Προβληματισμένος ο Σεβασμιότατος, τονίζει πως οι χώρες της Ευρώπης άργησαν να πάρουν μέτρα και αναφέρθηκε στην προφητεία του Γέροντος Παΐσιου που συνδέεται με το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι.

Ανησυχεί ο τουρκικός τύπος από τα «περίεργα» γεγονότα στην Αγία Σοφία


Υπουργός δείχνει άγγελο
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Τα τελευταία χρόνια ορισμένα γεγονότα με επίκεντρο την Αγία Σοφία και με αποκορύφωμα την απροσδόκητη εμφάνιση το καλοκαίρι του 2008 του Άγγελου στον Τρούλο, έχουν δημιουργήσει στους Τούρκους ένα κλίμα καχυποψίας και φόβου για κάποια «άγνωστα» μελλούμενα.