Ετικέτες

2.11.15

Πρωθυπουργός Ουγγαρίας: Συνωμοσία του Τζορτζ Σόρος η προσφυγική κρίση!

Πρωθυπουργός Ουγγαρίας: Συνωμοσία του Τζορτζ Σόρος η προσφυγική κρίση!
Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν, υπέρμαχος της σκληρής γραμμής στο ζήτημα της προσφυγικής κρίσης, υποστήριξε ότι η Ευρώπη «προδόθηκε» από μια συνωμοσία που διέπραξαν ισχυροί χρηματιστές, η Αριστερά και μη αιρετοί αξιωματούχοι.
«Η Ευρώπη προδόθηκε, εάν δεν υπερασπιστούμε (τα συμφέροντά της), η ήπειρος δεν θα ανήκει πλέον στους πολίτες που διαμένουν σε αυτή» δήλωσε ο Ορμπάν κατά τη διάρκεια ενός συνεδρίου στη Βουδαπέστη

                                                           Ε Δ Ω

ΑΛΒΑΝΙΑ: Σχέδιο "δημιουργίας μαϊμού" Αρχιεπισκόπου-Τι απαντά ο Αναστάσιος


Σε ανακοίνωση σχετικά με τις νέες προκλήσεις από πλευράς του Νικόλα Μάρκου, ο οποίος εμφανίζεται ως «ορθόδοξος ιερέας», προβαίνει η Αρχιεπισκοπή Αλβανίας, τον οποίο καταγγέλλει ότι προ ημερών, 27 – 28 Οκτωβρίου 2015, επανήλθε σε εφημερίδες και τηλεοπτικούς σταθμούς με νέο κατασκεύασμα ασυνάρτητων συκοφαντικών δυσφημήσεων ακόμη και αναιδών απειλών εναντίον της Ορθόδοξης Αυτοκέφαλης Εκκλησίας της Αλβανίας και του Προκαθημένου της..........
                          Ε Δ Ω

Στην μνήμη των 224 αδερφών μας που έπεσαν με το Ρωσικό airbus στο Σινά


σχόλιο Γ.Θ : Σε αυτό το τελευταίο ταξίδι από την Γη στον Ουρανό ας τους συνοδεύσουν οι ευχές μας. Οι ευχές μας για καλό Παράδεισο και για κουράγιο στους δικούς τους. 

Χθεσινές φωτογραφίες με ουράνιο τόξο πάνω από το Θρυλικό Μοναστήρι της Παναγίας της Σεϊντανάγιας


σχόλιο Γ.Θ. : Για όποιον δεν ξέρει, το μοναστήρι της Παναγίας Σεϊντανάγιας στην Συρία σχετίζεται με ένα από τα συγκλονιστικότερα θαύματα στην ιστορία της ανθρωπότητας. Παρακολουθήστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα παρακάτω. 


Τα ονόματα των νικητών του Λογοτεχνικού Διαγωνισμού 2015 "Ο Άγιος Αυτοκράτωρ Ιωάννης Βατάτζης και το Ποθούμενο της Ρωμιοσύνης"


Δελτίο Τύπου

Παρακλητικός Κανών εις τον Ταξιάρχη Μιχαήλ (Μανταμάδο)


Ακολουθεί ο παρακλητικός κανών προς τον Ταξιάρχη Μιχαήλ στο Μανταμάδο της Μυτιλήνης (σε λίγη ώρα ξεκινά και η χειρουργική επέμβαση του ιερομόναχου):

Ο ΟΣΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ «PAİSİOS’ UN KEHANETLERİ»

Paisios-Turkia
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Με την φράση «Paisios” un kehanetleri», δηλαδή, «Οι προφητείες του Αγίου Παισίου», τουρκικές εφημερίδες όπως η Akşam, Vatan και Sabah και ιστοσελίδες όπως Gazeteoku, έκαναν κάποια αφιερώματα στον Όσιο Παΐσιο δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις προφητείες του για την Τουρκία και την Κωνσταντινούπολη. Δεν έλειψαν και κάποιες ειρωνείες όπως, «Krizden kırılan Yunanistan çareyi kehanetlerde buldu» δηλαδή "Βρήκαν παρηγοριά από την (οικονομική) κρίση, στις προφητείες, (του πατρός Παϊσίου)".

ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ… ΜΕΖΟΝΕΤΕΣ ΚΑΙ ΜΙΝΑΡΕΔΕΣ, (4 βίντεο)


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Ειλικρινά το κατάντημα των παπικών και προτεσταντών και η απαξίωση του χριστιανισμού στην Δύση δεν έχει όπως φαίνεται όρια.