Ετικέτες

16.10.15

Μην πιάνετε στο στόμα σας την Εκκλησία!

Είναι πια σαφές πως η στάση των κυβερνώντων αλλά κυρίως των μισθοφορικών και παντελώς ανθελληνικών μέσων ενημερώσεως της πατρίδος μας είναι η αιτία για το κατάντημα της χώρας. Οι αλητήριοι ανθέλληνες αμοραλιστές που κατευθύνουν τα ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ενημερώσεως ξεδίπλωσαν την αθλιότητά τους εκμεταλλευόμενοι -τάχα- την "είδηση" για τα διαφορετικά όρια που ισχύουν για τις Μητροπόλεις και την Αρχιεπισκοπή σε ότι αφορά στα capital controls.

Ενδεχομένως να τραβήξεις την προσοχή κάποιων δαιμόνων

Αυτό ακριβώς κάνεις με την γιόγκα

Κλάπηκαν δακτυλικά αποτυπώματα 5.6 εκ. αμερικανών

Σχόλιο Krostandis. Τα βλέπετε αδελφοί μου? Ενώ εδώ μας παραμυθιάζουν για την δήθεν ασφάλεια που προσφέρουν τα προηγμένα συστήματα τελευταίας τεχνολογίας , στο εξωτερικό οι Χάκερ κάνουν πάρτυ! Και στο τέλος θα μας πουν πως τελικά το καλύτερο είναι να μας βάλουν το χάραγμα στο χέρι για την ασφάλειά μας!
Η παραβίαση δεδομένων που έγινε κατά τουΑμερικανικού Γραφείου Διεύθυνσης Προσωπικού (OPM) σιγά σιγά φαίνεται πως γίνεται ένα από τα μεγαλύτερα hacks στην ιστορία της χώρας, με το Υπουργείο Άμυνας (DoD) να αποκαλύπτει πως, μεταξύ των προσωπικών πληροφοριών πάνω των 21 εκατομμυρίων Αμερικανών υπουργικών στελεχών, οι hackers πολύ πιθανόν να έχουν στα χέρια τους και τα δακτυλικά αποτυπώματα πάνω από 5.6 εκατομμυρίων εργαζομένων.

Ο Άγιος Πορφύριος είχε ειδικό χάρισμα για τα Άγια Λείψανα


ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ ΟΤΑΝ ΕΙΔΕ ΤΗΝ 
ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΜΑΚΡΙΝΑ ΤΗΣ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ ΒΟΛΟΥ 

Τσετσένοι Spetsnaz: «Είμαστε το αντίδοτο στην αρρώστια που ονομάζεται ISIS» ( Βίντεο)


Ο πόλεμος στο συριακό έδαφος έχει «ανάψει» για τα καλά και επίκεινται χερσαίες επιχειρήσεις από τον ιρανικό στρατό, την Χεζμπολάχ και τους Σύρους κυβερνητικούς.