Ετικέτες

11.10.15

Η ιστορία των δύο αγγέλων…



Σχόλιο ιστολογίου "Ελληνική Ναυς": Σύντομη, αλλά ιδιαίτερα διδακτική η ιστορία! Διαβάστε την και θα αρχίσετε να βλέπετε με άλλο μάτι όσα συμβαίνουν γύρω σας. Η πρώτη εικόνα όσο προφανής και να είναι μπορεί να μας ξεγελάσει. Άλλο αυτό που φαίνεται και άλλο αυτό που πραγματικά συμβαίνει... Άλλο το δικό μας θέλημα και άλλο το θέλημα του Θεού! Ας μάθουμε να Τον εμπιστευόμαστε, αν θέλουμε το καλό μας και το συμφέρον της ψυχής μας. Εκείνος ξέρει καλύτερα...

~ Δύο άγγελοι που ταξίδευαν σταμάτησαν να περάσουν την νύχτα σε ένα σπίτι μιας πλούσιας οικογένειας. Η οικογένεια ήταν αγενής και αρνήθηκε στους αγγέλους να μείνουν στο δωμάτιο των ξένων της βίλας.

Πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης, Έχουν τα ζώα ψυχή; (άρθρο)

εφημέριος του Ι.Ν. αγ. Σπυρίδωνος Τριανδρίας Θεσσαλονίκης
Για τον "Στύλο Ορθοδοξίας" (Σεπτέμβριος 2015, αρ.φ. 170)
(απομαγνητοφωνημένο κείμενο)
ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΨΥΧΗ;

ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΑΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΟΝΙΟ

Ένα αρκετά "περίεργο" δημοσίευμα της Bild, αναδεικνύει ένα πρόβλημα που τα εγχώρια μισθοφορικά μέσα ενημερώσεως αποκρύπτουν και αποσιωπούν. Η Γερμανική εφημερίδα σεδημοσίευμα που έχει τίτλο «Ο Τσίπρας βοηθάει αυτόν τον Ρώσο δισεκατομμυριούχο», κάνει λόγο για μία "ιδιαίτερη" σχέση ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Дмитрий Евгеньевич Рыболовлев (Dmitry Yevgenyevich Rybolovlev), τον Ρώσο δισεκατομμυριούχο που είναι ο νέος ιδιοκτήτης του Σκορπιού.

«Προκαλεί σάλο η σχέση τους καθώς ο Ρώσος μεγιστάνας, αν και βρίσκεται ανάμεσα στους 100 πιο πλούσιους ανθρώπους του κόσμου σύμφωνα με το Forbes, δεν παύει να είναι μια από τις πλέον αινιγματικές φιγούρες στο διεθνές επιχειρηματικό πεδίο» γράφει η εφημερίδα, ενώ αναφέρει πως: