Ετικέτες

9.10.15

Ἐπιδρομή Κάρτας τοῦ Πολίτη



τοῦ ἀρχιμ. Σαράντη Σαράντου
ἐφημέριου τοῦ Ἱ.Ν.Κοιμήσεως Θεοτόκου Ἀμαρουσίου.
7-10-2015

Στίς μέρες μας εἶναι ἀπόλυτα κατανοητή ἡ ἀλλοτρίωση πού ὑπέστη ἡ Εὐρώπη, ἀπό αἰώνων μέχρι σήμερα.  Ἡ ὀρθόδοξη χριστιανική της ζωή μεταλλάχθηκε.  Ὁ οὑμανιστικός ὀρθολογισμός ἁπλώθηκε σέ ὅλα τά πεδία τῆς ἀνθρώπινης ζωῆς μέχρι καί στήν ἐσωτερική ἐν Χριστῷ πνευματική ζωή.

Πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης, Σχετικά με τον μακαριστό γέροντα π. Συμεών Κραγιόπουλο [ΒΙΝΤΕΟ 2015]




Πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης, Σχετικά με τον μακαριστό γέροντα π. Συμεών Κραγιόπουλο.

Ομιλία του εφημερίου του Ι.Ν. Αγ. Σπυρίδωνος Τριανδρίας Θεσσαλονίκης π. Νικολάου Μανώλη.

Ο ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 1



του Μανώλη Βολουδάκη

Η Εκκλησιαστική διαίρεση της Ελλάδος δεν είναι μόνο Εκκλησιαστικό ζήτημα, αλλά και καθαρά πολιτικό. Δεν έχω την γνώση για να προσεγγίσω το ζήτημα από την θεολογική του πλευρά, θα προσπαθήσω, όμως, να το εξετάσω φωτίζοντας αποκλειστικά και μόνο την πολιτική του διάσταση.

Η Εκκλησία της Ελλάδος είναι σήμερα χωρισμένη σε έξη (6)αυτόνομες διοικητικές περιφέρειες:
[1] Των λανθασμένα και ανιστόρητα αποκαλούμενων «Νέων χωρών». Παρατηρώντας προσεκτικά τις Μητροπόλεις(*) που απαρτίζουν αυτήν την διοικητική κατάτμηση διαπιστώνουμε πως σε αυτήν ανήκουν εξ ολοκλήρου η Ήπειρος, η Θεσσαλία, η Μακεδονία, η Θράκη, και τανησιά του Βορείο-Ανατολικού Αιγαίου!

Αυτά είναι τα βενζινάδικα με τα νοθευμένα καύσιμα





Krostandis:  Αυτά είναι τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν σε πρατήρια για νοθεία από το Υπουργείο Ανάπτυξης. Νοθευμένα καύσιμα και σε συνδυασμό με την χαμηλή τιμή που τα διέθεταν είχαν ως αποτέλεσμα την εξαπάτηση, την κοροϊδία και πολλές φορές τη ζημιά του κινητήρα ή του λέβητα καλοριφέρ των καταναλωτών.