Ετικέτες

2.10.15

Παρακολουθείστε τη συνέντευξη Πούτιν, χωρίς φιλορωσικό ή φιλοαμερικανικό "καπέλο"


σχόλιο Γ.Θ : Όλος ο πλανήτης θα έπρεπε να παρακολουθήσει την συνέντευξη αυτή. Τα όπου γης βοθροκάναλα θα προτιμήσουν να γκρεμίσουν τους δορυφόρους και τις κεραίες τους, αλλά ποτέ να μεταδώσουν την συνέντευξη αυτή. Αναμφισβήτητα μία από τις καλύτερες ομιλίες του Πούτιν. Παρακολουθήστε την ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ και διαδώστε την παντού.




Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, σε συνέντευξη τους προς τους δημοσιογράφους, εξηγεί πως οι ΗΠΑ και σύμμαχοι τους δημιούργησαν την ISIS και τους αφήνει άφωνους .

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΗΓΕΤΗΣ


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΙΣΤΙΩΛΗΣ, ΑΝΤΙΠΤΕΡΑΡΧΟΣ Ε.Α.

Ο ΗΓΕΤΗΣ ή γεννιέται, ή γίνεται. Στην Ελλάδα της μεταπολίτευσης όμως, ΗΓΕΤΗΣ ούτε γεννήθηκε, ούτε έγινε. Έτσι η χώρα σε όλη αυτήν την περίοδο, επιδόθηκε συστηματικά και παρατεταμένα, στον υπερδανεισμό, στη διαπλοκή, στη διαφθορά και προπάντων στη λεηλασία, αυτού του δανεισμένου πλούτου, ενώ συρρίκνωσε δραματικά την εγχώρια παραγωγή και δημιουργία.

ΟΟΣΑ: Οι υπολογιστές στα σχολεία δεν βελτιώνουν τις μαθητικές επιδόσεις




Επειδή συνηθίσαμε να περιμένουμε διαρκώς τη σωτηρία από ότι νέο μας σερβίρουν ή εμφανιστεί, διαβάστε με προσοχή τα ευρήματα της νέας έκθεσης του ΟΟΣΑ.

Όπως επισημαίνεται:

«Οι μαθητές που χρησιμοποιούν ταμπλέτες και υπολογιστές πολύ συχνά τείνουν να έχουν χειρότερες επιδόσεις σε σχέση με όσους κάνουν μέτρια χρήση» είπε.

Προειδοποίησε επίσης ότι οι μαθητές τείνουν να αντιγράφουν από το Διαδίκτυο τις σχολικές εργασίες τους και η προσοχή τους μπορεί να διασπάται από τους υπολογιστές.

ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΦΡΙΚΗΣ – Κρατούν φυλακισμένους ως τράπεζες αίματος και αποθήκες οργάνων! Αφαιρούν νεφρά και κερατοειδείς!


Στρατής Μαζίδης

Το ρεσιτάλ της φρίκης αλλά και της πλήρους απαξίωσης της ανθρώπινης υπόστασης δε γνωρίζει τελειωμό στα κατεχόμενα εδάφη του Ισλαμικού Κράτους.

Το συγκλονιστικό όραμα της Γερόντισσας Λαμπρινής με την Παναγία!

~ Κάποια φορά η Γερόντισσα Λαμπρινή, όπως διηγήθηκε, η Παναγία της έδειξε την κόλαση και τον παράδεισο: