Ετικέτες

10.9.15

ΨΑΛΜΟΙ ΔΑΥΪΔ



Απολαύστε μερικούς από τους πιο εκλεκτούς ψαλμούς του Δαυίδ στην λίστα που έφτιαξα από διάφορες πηγές στο youtube. Η λίστα έχει αποθηκευτεί στο κανάλι μας "Ελληνική Ναυς". Προτείνω να ακούσετε όλη την λίστα, αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι οι ψαλμοί 50, 102, 135, 140, 148 είναι οι αγαπημένοι μου. Μπορείτε να πατάτε τα βελάκια αριστερά - δεξιά και να πηγαίνετε στον προηγούμενο ή επόμενο ψαλμό.

Οι Ρωμιοί, οι «γραικύλοι» και η εκπλήρωση των προφητικών λόγων του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού

kosmas-aitolos-profiteies_400
*Καταπληκτικό κείμενο που συνδέει με μοναδικό τρόπο το παρελθόν, με το παρόν και το μέλλον, μέσα από τα Προφητικά λόγια του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού.

Λόγοι Αγίων Πατέρων για τους δαίμονες και το έργο τους



*Να ξέρεις αγαπητέ, ότι ο διάβολος δεν φροντίζει για τίποτα άλλο παρά για την δική μας απώλεια και ότι δεν πολεμάει όλους με ένα μόνο τρόπο, αλλά με πολλούς και διάφορους.

Το σχέδιο της Τουρκίας για δημιουργία ελεγχόμενης ζώνης στη Συρία και εξισλαμισμό της Ευρώπης


Έγκλημα και υποκρισία

Σάββας Καλεντερίδης 

Μια ελληνική εταιρεία, η Ellinair, συνδέει αεροπορικά τη Θεσσαλονίκη με τη Σμύρνη και όχι μόνο - Διασυνδέει τον Ελληνισμό!


Ellinair, Ελληνική ψυχή, Ελληνικά χρώματα, Ελληνικά φτερά

Οι χειμερινοί προορισμοί της Ellinair για Ελλάδα και εξωτερικό:
Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Σμύρνη,Μόσχα, Κίεβο, 
Μινεράλνιε Βόντι, Ροστόφ,  Τιφλίδα!

Η αληθινή αγάπη κάνει «διακρίσεις»


Σχόλιο krostandis: Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου! Το πιο ανησυχητικό ξέρετε ποιό είναι αδελφοί μου; ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΙΣΚΟΠΟ!

Η αληθινή αγάπη κάνει «διακρίσεις»


Διαβάσαμε, πως κάποιος επίσκοπος της Ορθόδοξης Εκκλησίας εισηγήθηκε στην ειδικὴ επιτροπή, που προετοιµάζει τη Μεγάλη Σύνοδο των Ορθοδόξων και θα συγκληθεί το 2016 στην Κωνσταντινούπολη: "...τα δικαιώµατα των σεξουαλικών µειονοτήτων πρέπει να προστατεύονται απὸ κάθε είδους διάκριση και απὸ άδικους διωγµούς".