Ετικέτες

30.8.15

Προαιρετικά στις στολές μάχης και ασκήσεων του Ελληνικού Στρατού


- Μπράβο στον Αρχηγό Γ.Ε.Ε.Θ.Α. για την πράξη του ( και ακόμα περισσότερο τώρα που αρχινάμε να μπαίνουμε σε επικίνδυνους καιρούς ανάγκης της Ελλάδας! )

Ο σύγχρονος Χριστιανός (π. Μωυσέως του Αγιορείτου)


*Μια καταπληκτική ομιλία του μακαριστού Μοναχού Μωυσέως, που περιγράφει με μοναδικό και ακριβή τρόπο τον σύγχρονο Χριστιανό… Να μην ξεχνάμε ότι ως Χριστιανοί πρέπει να είμαστε άνθρωποι των πράξεων και όχι μόνο των λόγων. Από λόγια ο κόσμος έχει χορτάσει – φωτεινά παραδείγματα θέλει.

Του Μοναχού Μωυσέως, του Αγιορείτου

Έκρυβε 1.000 σεξουαλικές κακοποιήσεις παιδιών η Εκκλησία Μαρτύρων του Ιεχωβά στην Αυστραλία



Σοκ στην Αυστραλία. Η Εκκλησία Μαρτύρων του Ιεχωβά απέκρυψε 1.000 κρούσματα σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών στους κόλπους της, που χρονολογούνται εδώ και τουλάχιστον 60 χρόνια, όπως ειπώθηκε σήμερα ενώπιον κυβερνητικής επιτροπής που ερευνά την υπόθεση.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ UNISEF KAI ΤΟ «ΠΑΙΧΝΙΔΙ» ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ


Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη


Ένα βίντεο που πρόσφατα κυκλοφόρησε σκόπιμα από την UNICEF και με το οποίο παρουσίασε απευθυνόμενη σε μικρά παιδιά ένα διαφορετικό πλάσμα, ίσως εξωγήινο, προκαλεί σοκ καθώς αφήνει να εννοηθεί ότι μια ανώτερη κάστα ζωής υπάρχει ανάμεσα μας και μπορεί ανά πάσα στιγμή να μας καθηλώσει στην δική της ανωτερότητα.

Το παιδί και τα καρφιά (..μία ιστορία για τον θυμό..)


Μια φορά κι ένα καιρό ήταν ένα παιδί που θύµωνε µε το παραµικρό και είχε πολύ κακούς τρόπους. Ο πατέρας του, του έδωσε ένα σακούλι µε καρφιά και του είπε ότι κάθε φορά που θα φέρεται άσχηµα θα πρέπει να καρφώνει ένα καρφί στο φράχτη. Την πρώτη µέρα το παιδί κάρφωσε δεκαέξι καρφιά. Όµως, καθώς περνούσαν οι εβδοµάδες, όλο και κατάφερνε να χαλιναγωγεί τη συµπεριφορά του και τα καρφιά ολοένα λιγόστευαν.

Iερόσυλε και θρασύτατε Ράμα άκουσε: η Χειμάρρα ήταν, είναι και θα παραμείνει Ελληνική



Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης κ. ΑΝΔΡΕΑΣ έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

Ευτυχία: μετάσταση καρκίνου... - ενημέρωση (2/9)


Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησε την δούλη σου Ευτυχία.

Η Ευτυχία είναι μητέρα και παρουσίασε μετάσταση καρκίνου. 
Είναι χρέος μας να την βοηθήσουμε.
Μας παρακαλεί η Αγγελική.

Ενημέρωση 2/9: Έγινε χειρουργείο μοσχεύματος και πλέον η Ευτυχία κάνει χημειοθεραπεία. Η κορούλα της λέγεται Ευαγγελία και ο σύζυγος Παύλος. Ας προσευχηθούμε ο Θεός να την ενδυναμώσει και αυτήν και τους δικούς της, ώστε να αντέξουν και να ξεπεράσουν την δοκιμασία.