Ετικέτες

25.8.15

ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ… ΜΕΝΤΙΟΥΜ! – ΜΟΝΑΧΗ ΠΟΡΦΥΡΙΑ (+2015)

Σχόλιο ιστολογίου "Ελληνική Ναυς": Να μια ωραία ιδέα για το πώς πρέπει να αντιμετωπίζουμε απατεώνες μέντιουμ κ.α. που πιθανόν θα εμφανιστούν στον δρόμο μας... Οι ιστορίες της μακαριστής Πορφυρίας μοναχής, πρώην οδηγού ταξί (με το όνομα Ράνια), είναι εξαιρετικές. Προτείνω ανεπιφύλακτα να διαβάσετε το βιβλίο της "Ταξιδεύοντας στα Τείχη της Πόλης" ή να το δωρίσετε σε φίλους σας. Το ιστολόγιο μας φιλοξενεί κι άλλες επιλεγμένες ιστορίες της μακαριστής μοναχής στην ετικέτα "ΜΟΝΑΧΗ ΠΟΡΦΥΡΙΑ". 
«Κυριακή μεσημέρι βρίσκομαι σε περιοχή των Αθηνών με κατεύθυνση προς Πειραιά. Με σταμάτησε μια πολύ εύσωμη κυρία, μπαίνει στο ταξί και μου λέει τον προορισμό της. Η κυρία είχε σταθεί στην αντίθετη πλευρά του δρόμου. Θύμωσα, μα δεν μίλησα έκανα αναστροφή και συνέχισα. Όλως περιέργως, δεν είχα όρεξη για κουβέντα, γιατί πεινούσα πολύ. Ακούω ξαφνικά την κυρία να μου λέει:

Σώμα, Νους και ψυχή (μέρος α΄)

Σώμα, Νους και ψυχή
ΣΩΜΑ, ΝΟΥΣ ΚΑΙ ΨΥΧΗ
του κ. Ιωάννου Μηλιώνη
(α’ μέρος)
(Διάλογος
τεύχος 78, Οκτώβριος-Δεκέμβριος 2014)


Στο διαδίκτυο διαφημίζεται ως «Body Mind & Soul1: Γνώση για μια υπέροχη ζωή», με έδρα στην Άνω Γλυφάδα.

Διδακτικό περιστατικό Αγίου Γρηγορίου του Διαλόγου: Οταν ένα παιδί βλασφημεί...

«Μαύροι άνθρωποι ήρθαν και θέλουν να με πάρουν».

ΑΣΧΗΜΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ


ΑΙΓΑΙΟ23
Φαίνεται πως στήνεται σιγά σιγά το ντόμινο των εξελίξεων που θα φέρουν την Ελλάδα στα πρόθυρα μιας συμπλοκής με τη γειτονική Τουρκία, καθώς φαίνεται πως η ιστορία είναι πανέτοιμη να ξανακάνει τον κύκλο της.