Ετικέτες

23.8.15

Αστρολογία-Μέντιουμ-Χαρτιά-Καφές: Μία μεγάλη ΑΠΑΤΗ


Όταν μία επιχείρηση έχει στηθεί σωστά και οργανωμένα μπορεί να πετύχει και να έχει πολύ καλά κέρδη πείθοντας τον κόσμο για την ποιότητα, την σταθερότητα αλλά και την αξιοπιστία της. 

Αστρολογία-Μέντιουμ-Χαρτιά-ΚαφέςΜία μεγάλη ΑΠΑΤΗ έχει στηθεί πολύ καλά τα τελευταία χρόνια και έχει κερδίσει πολύ κόσμο που έχει ανάγκη από παρηγοριά.

Κι όμως επιβίωσε από έκτρωση!!!



Η Gianna Jessen επέζησε από άμβλωση! Κάνει μία σειρά ομιλιών για να καταθέσει την εμπειρία της.


Η Gianna Jessen είχε πει παλαιότερα: "Είμαι κατ 'εικόνα του Θεού. Αυτό μου δίνει αξία".

Μετάφραση-ἀπὸδοση στὰ ἑλληνικά ἀπὸ www.agiazoni.gr


Νηστειοδρόμιο της εβδομάδας (24/8/15 - 30/8/15)


Η ερχόμενη εβδομάδα (24/8/15-30/8/15) είναι μια τυπική εβδομάδα του έτους με εξαίρεση το Σάββατο 29 Αυγούστου, οπότε και νηστεύουμε λόγω της Αποτομής της Τιμίας Κεφαλής του Αγίου Προφήτου, Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου. Αν και η 29η Αυγούστου είναι ημέρα αυστηρής νηστείας, εφέτος πέφτει Σάββατο, οπότε γίνεται κατάλυση οίνου-ελαίου (υπενθυμίζουμε ότι κανένα Σάββατο δεν επιτρέπεται να κάνουμε αυστηρή νηστεία, δηλαδή αλάδωτο, πλην του Μ. Σαββάτου).  Κατά τα άλλα τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας αυτής καταλύονται τα πάντα, πλην φυσικά της Τετάρτης και της Παρασκευής, που είναι ημέρες αυστηρής νηστείας (αλάδωτο).

Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Κυριακή: επιτρέπονται όλες οι τροφές
Τετάρτη, Παρασκευήνηστεία (αλάδωτο)
Σάββατο: νηστεία (λαδερό)

Μην ξεχάσετε να δείτε το αναθεωρημένο νηστειοδρόμιο του 2015 (έχουν γίνει πρόσθετοι σχολιασμοί και έχουν συμπεριληφθεί τροποποιήσεις και επεξηγήσεις). 

κλικ 

Προσέξτε αυτό το άρθρο: Τουρισμός: 23% ΦΠΑ η Ελλάδα, 0% η Τουρκία!




Η χερσόνησος της Ερυθραίας και η Κρήνη (Τσεσμές)

Σε μια περίοδο που η Ελλάδα αναγκάζεται (;) να επιβάλει τον εξοντωτικό Φόρο Προστιθέμενης Αξίας σε ποσοστό 23% στον τουρισμό σε όλα τα νησιά, η Τουρκία δημιουργεί ακριβώς απέναντι από κάθε νησί «Αφορολόγητες Τουριστικές Ζώνες», όπου μαρίνες, ξενοδοχεία, χώροι διασκέδασης, εμπορικά καταστήματα, εστιατόρια και άλλα καταστήματα θα έχουν μηδενική φορολογία, με στόχο την προσέλκυση ακόμα περισσότερων τουριστών!

Ψήφισμα υποστήριξης του φυλακισμένου αστυνομικού Σπύρου Χαγκαμπιμάνα, που αρνήθηκε να ασκήσει βία κατά διαδηλωτών

Έλληνα υπήκοου και ορθόδοξου ομολογητή στο Μπουρούντι


Όλοι θέλουμε αστυνομικούς που να σέβονται τα ανθρώπινα δικαιώματα των διαδηλωτών. Ο Ρίτσαρντ-Σπύρος Χαγκαμπιμάνα βασανίζεται επειδή είναι ένας τέτοιος αστυνομικός!

Ο Ρίτσαρντ-Σπύρος, Έλληνας υπήκοος, συνταγματάρχης της μπουρουντιανής Αστυνομίας και υπαρχηγός του τμήματος επιχειρήσεων, κρατείται και βασανίζεται παράνομα στη φυλακή Μουραμούγια επειδή εναντιώθηκε σε εντολές και στρατηγικές της ηγεσίας της Αστυνομίας που στόχο είχαν τη δολοφονία άμαχων διαδηλωτών, που αντιδρούσαν στην τρίτη επανεκλογή του προέδρου Πιερ Νκουρουνζίζα. Επιπλέον ο Ρίτσαρντ-Σπύρος κατηγορήθηκε ψευδώς ως πραξικοπηματίας! Παρακαλούμε όλους τους αδελφούς μας - ανεξάρτητα από τις πεποιθήσεις τους - να ψηφίσουν για την άμεση απελευθέρωσή του!

Παρακαλούμε επίσης για την αναδημοσίευση του ψηφίσματος σε όσο το δυνατόν περισσότερους ιστότοπους (όπου Γης). 

Υπογράψτε