Ετικέτες

21.8.15

Θα συνεχίσουμε να αφήνουμε χώρο στον Διάβολο να διδάσκει τα παιδιά μας;;;

Η νέα γενιά πιο δυναμική από την προηγούμενη, πιο εκπαιδευμένη στην τεχνολογία και στην νέα τάξη πραγμάτων κινδυνεύει να χάσει την πνευματικότητά της


Οι διερευνητικές εντολές και όλο το πολιτικό παρασκήνιο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος υποδέχεται τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος τον επισκέφθηκε για να υποβάλει την παραίτησή του.

Σε πρόωρες εκλογές οδηγείται η χώρα μετά την παραίτηση που υπέβαλε στον Προκόπη Παυλόπουλο ο  Αλέξης Τσίπρας. Η διαδικασία των διερευνητικών εντολών για την διακρίβωση δυνατότητας σχηματισμού κυβέρνησης αρχίζει σήμερα με τον πρόεδρο της ΝΔ Ευάγγελο Μεϊμαράκη, ο οποίος γίνεται δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Η ανακοίνωση της ανεξαρτητοποίησης των 25 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ - ΒΙΝΤΕΟ

Η ανακοίνωση της ανεξαρτητοποίησης των 25 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ - ΒΙΝΤΕΟ
Πριν από λίγο η αντιπρόεδρος της βουλής Δέσποινα Χαραλαμπίδου ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποιήση 25 βουλευτών από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ. Οι βουλευτές συγκροτούν ΚΟ με την ονομασία "Λαϊκή Ενότητα". 
Σύμφωνα με πληροφορίες του Realfm θα λάβουν ως τρίτη δύναμη στο κοινοβούλιο από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας διερευνητική εντολή για τον σχηματισμό κυβέρνησης.

Το διάγγελμα του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα (κείμενο και βίντεο) - εκλογές στις 20 ή 27 Σεπτέμβρη


"Θέτω στην κρίση του λαού όσα έπραξα", είπε στο διάγγελμά του ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος προανήγγειλε πρόωρες εκλογές. Όπως είπε, με τη συμφωνία που επιτεύχθηκε με τους πιστωτές, η λαϊκή εντολή της 25ης Ιανουαρίου εξάντλησε τα όριά της και τώρα πρέπει να πάρει εκ νέου τον λόγο ο λαός.

Άγιος Απόστολος Ιούδας ο Θαδδαίος ή Λεββαίος


O προστάτης μας Άγιος Απόστολος 
Ιούδας ο Θαδδαίος ή Λεββαίος. 

21η Αυγούστου

Ήταν ένας εκ των δώδεκα Αποστόλων του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού σύμφωνα με την Καινή Διαθήκη.