Ετικέτες

7.8.15

Τι ακριβώς συμβαίνει με το ΡΚΚ στον Πόντο



Επειδή τις τελευταίες μέρες ειπώθηκαν και γράφτηκαν πολλά για επιθέσεις των ανταρτών του ΡΚΚ στην περιοχή του Πόντου, θεωρούμε ότι είναι χρήσιμο να πούμε κι εμείς την άποψή μας, για να έχουν οι αναγνώστες μας μια σφαιρική άποψη για το τι γίνεται στην περιοχή – εκτός των άλλων ενόψει της λειτουργίας του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην Παναγία Σουμελά, στη Ματσούκα Τραπεζούντας, στις 15 Αυγούστου 2015.

ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ



Σχόλιο Κροστάνδης...  Ευθύνες αδελφοί μας έχουμε όλοι , εγώ- εσύ -ο άλλος !!  Η προδοτική πολιτεία που όπως αποδείχθηκε είχε μακροπρόθεσμο σχέδιο αφελληνισμού του Έθνους και μετεγκατάστασης από εποίκους μουσουλμάνους στο δήθεν  όνομα του ανθρωπισμού!!!!!! Η Εκκλησία μας ,δίχως σχέδιο,δεν έδωσε όσο έπρεπε την προσήκουσα σημασία σε αυτό το οξύ πρόβλημα, οι πολυτεκνικές οργανώσεις πλην  εξαιρέσεων βοήθησαν μεν άλλα δεν μπόρεσαν να αποφύγουν την εσωστρέφεια -πελατειακές σχέσεις με τους εκάστοτε κυβερνητικούς στηρίζοντας ουσιαστικά το σάπιο σύστημα, και φυσικά εμείς ο λαός που ένεκα της καταναλωτικής ζωής δεν κάναμε παιδιά λέγοντας " πως να κάνω παιδιά και από που να τα προφυλάξεις,από ναρκωτικά..,από κίνδυνους καιιιιιιιιιι...... λες και ήταν δικά μας! Και να που φτάσαμε. 

Το μέλλον του θα είναι η ιστορία του παρελθόντος που κι αυτή δεν έχει μέλλον,αφού αυτοί που θα κατοικούν τον τόπο μας δεν θα είναι Έλληνες .Κατά κυριολεξία δεν θα είναι Έλληνες ,θα είναι αλλοδαποί.,αφού θα έχει εκλείψει το είδος του Έλληνα!

Επίσκεψη στην Ιερά Μονή Αγίου Αυγουστίνου Φλωρίνης (φωτογραφίες - κλικ για μεγέθυνση)

κλικ για μεγέθυνση

Μέλη της ομάδος μας, ο Παντελής και η Ελένη, επισκέφθηκαν πρόσφατα την Ιερά Μονή Αγίου Αυγουστίνου Φλωρίνης. Στον προαύλιο χώρο της Μονής βρίσκεται και ο τάφος του μακαριστού Μητροπολίτου πρώην Φλωρίνης Αυγουστίνου Καντιώτη. 

Σας παρουσιάζουμε σε πρώτη φάση φωτογραφίες. Θα ακολουθήσει και άλλη ανάρτηση σε λίγες μέρες με βίντεο.

Την ευχή του μακαριστού Γέροντα να έχουμε όλοι μας: