Ετικέτες

13.7.15

Η λύση στην κρίση έρχεται από τον Αίσωπο: Ο δρόμος της ελευθερίας και ο δρόμος της δουλείας!


Σχόλιο Κροστανδης: Φίλοι μου αξίζει να το διαβάσετε για να θαυμάσουμε τον πλούτο της Ελληνικής Σοφίας που έγινε καθέδρα για να ακουμπήσει το τέλειο σύστημα: ο Χριστιανισμός. Ας διαβάσουμε λοιπόν τον Αίσωπο που χει κάτι να μας πει!

Κατά τους καιρούς εκείνους έγινε κάτι παράδοξο στη Σάμο. Στη μέση μιας μεγάλης γιορτής, που είχε μαζευτεί όλος ο κόσμος, ήρθε ένας αετός και άρπαξε το δημόσιο δακτυλίδι και το άφησε στον κόλπο ενός δούλου. Οι Σάμιοι θορυβήθηκαν και δεν ήξεραν τι να κάνουν. Μαζεύτηκαν, λοιπόν, στην αγορά και ζητούσαν από τον Ξάνθο που ήταν φιλόσοφος της Σάμου και πρώτος στην τάξη πολίτης, να τους λύσει το αίνιγμα.

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΤΩΡΑ η Αγγελική χειρουργείται για καρκίνο στα οστά


Ημέρα που είναι (Σύναξις του Αρχαγγέλου Γαβριήλ) ας παρακαλέσουμε τους Αρχαγγέλους Γαβριήλ και Μιχαήλ να πρεσβεύσουν προς τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό να ελεήσει την  δούλη Του Αγγελική (15 ετών) που χειρουργείται αυτήν την στιγμή για καρκίνο στα οστά.

Εμφάνιση 858926_339578162826733_699274694_o.jpg
αγιογρ.: π. Νικόλαος Μανώλης

Όποιος μπορεί ας κάνει και τον παρακλητικό κανόνα προς τους Αρχαγγέλους, τον οποίο σας αναρτώ στο παρακάτω βίντεο:

Η Προφητεία του Αγ. Παϊσίου για τον μεγάλο Ναό προς τιμή του και για το λιμάνι, που θα φτιάξουν οι τούρκοι στην Κύπρο, απ’ το οποίο θα περάσουμε απέναντι κατευθυνόμενοι για τα Φάρασα!


Μας σκέπει η Παναγία 
και όταν θα γίνεται χαλασμός σε όλο τον κόσμο
στην Ελλάδα δεν θα γίνει μεγάλο κακό…

σχόλιο Γ.Θ : Η καλύτερη ομιλία για τον Γέροντα Παΐσιο, που έγινε ποτέ! Όχι για τις προφητείες, που αναφέρει ο αγαπημένος μητροπολίτης Μόρφου, αλλά για όλα τα συγκλονιστικά που θα ακούσετε για τον αγαπημένο μας Γέροντα.
Τα σπουδαία έπονται!

ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ!!!!




ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ !! Πέρασαν το νομοσχέδιο για την Ιθαγένεια! Μπράβο κ. Τασία είστε καταπληκτική! Φυσικά είστε και ξεκάθαρη, γιατί αυτά που φέρατε στη βουλή των Ελλήνων (μα τι λέω των μουσουλμάνων) τα είχατε σχεδιάσει και τα υλοποιήσατε με αρωγό πάντα το ΠΑΣΟΚ και το ΠΟΤΑΜΙ άξιοι συμπαραστάτες και προπαντός ευαίσθητοι σε ανθρώπινα δικαιώματα, προσδιορισμό φύλων, ενάντια στο ρατσισμό και ό,τι υποτάσσει η νέα τάξη πραγμάτων που φυσικά την υπηρετείτε πιστά είτε ακούσια είτε εκούσια.

Ξενάγηση στο πατρικό σπίτι του Οσίου Παϊσίου στην Κόνιτσα.


Η Κόνιτσα τιμά τον Άγιό της ξενάγηση στο πατρικό του σπίτι.

Νηστειοδρόμιο της εβδομάδας (13/7/15 - 19/7/15)


Η τρέχουσα εβδομάδα (13/7/15-19/7/15) είναι μια τυπική εβδομάδα του έτους. Όλες τις ημέρες πλην Τετάρτης και Παρασκευής καταλύονται τα πάντα. 

Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο, Κυριακή: επιτρέπονται όλες οι τροφές
Τετάρτη: νηστεία (αλάδωτο)
Παρασκευή: νηστεία (λαδερό)

Την Παρασκευή 17/7 γίνεται κατάλυσις οίνου-ελαίου, διότι τιμούμε την μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Μαρίνης.

Μην ξεχάσετε να δείτε το αναθεωρημένο νηστειοδρόμιο του 2015 (έχουν γίνει πρόσθετοι σχολιασμοί και έχουν συμπεριληφθεί τροποποιήσεις και επεξηγήσεις). 

κλικ 

Κάηκε η χρυσή εφεδρεία της μεταπολίτευσης.


σχόλιο Γ.Θ : Από το περασμένο Δεκέμβριο είχαμε επισημάνει από την διαδικτυακή μας γωνιά ότι δεν πρέπει να φοβόμαστε την επικράτηση της Αριστεράς και την διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αλλά να αναρωτιόμαστε πως θα είναι οι μυστηριώδεις μέρες της μετά ΣΥΡΙΖΑ εποχής όπου η ιερή αγελάδα της μεταπολίτευσης, η Αριστερά, θα είναι άλλο ένα (το τελευταίο) απομυθοποιημένο είδωλο του ψευτορωμαίικου. Η Αριστερά έπρεπε να κυβερνήσει για να καεί, να μπει στην φουρτούνα κρατώντας το τιμόνι για να φανεί τι καπετάνιος είναι. Εμετρήθη, εζυγίσθη και ευρέθη ελλιπής...

Χαράλαμπος Μηνάογλου
διδάκτωρ νεώτερης ἱστορίας,
τοῦ τμήματος Ἱστορίας-Ἀρχαιολογίας
τοῦ Ε.Κ.Π.Α. 

Αλέξη άκου τη φωνή ενός απλού Ιερέα…

ΤΣΙΠΡΑΣ
ΑΓΑΠΗΤΕ κ.ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ,
ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΣΑΣ, ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ Σ” ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΑ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΑΣ ΘΕΡΜΩΣ, ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗΝ ΕΝΟΣ ΑΠΛΟΥ ΙΕΡΕΩΣ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΚΑΤ’ΑΡΧΑΣ, ΑΚΟΥΜΠΗΣΤΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΤΕ ΤΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΥΤΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΥΙΟΝ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΛΥΣΗ. ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ ΤΩΝ ΣΟΒΑΡΩΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ.

Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΕΓΙΝΕ! - Τελεσίγραφο κατοχής στην Ελλάδα από το Βερολίνο! Ζητάνε "παράδοση", όχι συμφωνία.

 
Σύμφωνα με το βρετανικό Guardian έγινε εικονικός πνιγμός στον έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στην τετραμερή με Ολάντ, Μέρκελ και Τουσκ. 


Στον πρωθυπουργό τέθηκε το δίλημμα: