Ετικέτες

29.6.15

Ο Θεός εργάζεται πολύ υπομονετικά


Αξίζει για μερικά πράγματα να περιμένεις.

Είναι ανάγκη να περιμένεις. 

Εργάζεται ο Θεός. 

Μόνο που έχει τους δικούς του ρυθμούς. 

Ο Θεός εργάζεται πολύ υπομονετικά. 

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ & ΕΣΧΑΤΑ – Π. ΕΦΡΑΙΜ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ – VIDEO

ΠΕΡΙ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΤΙΝΩΝ “ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΩΝ”
Αρχιμ. Εφραίμ Τριανταφύλλου
Πρωτοσυγκέλλου Ι. Μητρ. Σισανίου και Σιατίστης

ΑΛΛΑΞΕ ΠΑΡΑ ΦΥΣΗ ΦΥΛΟ, ΑΛΛΑ Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ.. ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΕ

φοτο

ΣΧΟΛΙΟ ιστολογίου "Ελληνική Ναυς": Πόσο ανόητοι είμαστε αν νομίζουμε ότι δεν θα υπάρξουν συνέπειες... Κούνια που μας κούναγε... Ο έχων ώτα ακούειν ακουέτω!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ο PAUL CRAIG ROBERTS ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

σάρωση0001



Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ήρθε όντως η ώρα του ΟΧΙ. Αλλά, για ποιο ΟΧΙ;


Γράφει ο Φώτης Μιχαήλ, ιατρός

Capital Controls και κλειστές Τράπεζες – Όλα όσα πρέπει να ξέρετε – Τι πρέπει να ξέρετε για μισθούς, συντάξεις, πιστωτικές, δάνεια.



- Όριο ανάληψης τα 60 ευρώ την ημέρα και κλειστά σήμερα τα ΑΤΜ 

- Όλα όσα πρέπει να κάνετε για να διασφαλίσετε τα χρήματά σας 

- Είναι ασφαλισμένες οι καταθέσεις; 

- Τι γίνεται με μισθούς και συντάξεις; 

- Πότε και πως θα ανοίξουν ξανά οι τράπεζες; 

- Αναλυτικά όλες οι απαντήσεις για όσο ισχύουν capital cintrols 

- Τέρενς Κουίκ: Τα ΑΤΜ θα λειτουργήσουν από τις 12:00 

Μοναχός Αρσένιος Βλιαγκόφτης, Ο Απόστολος Παύλος έναντι των αιρέσεων



Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΑΙΡΕΣΕΩΝ

μοναχού Αρσενίου Βλιαγκόφτη

Τσίπρας στους δανειστές: Τελευταία σας ευκαιρία να μας δώσετε παράταση – Η απόρριψη του Eurogroup είναι πράξη προσβολής και μέγιστη ντροπή

tsipras-diagelma
Απευθυνόμενος στους εταίρους μας, είπε ότι έστειλε και σήμερα αίτημα για ολιγοήμερη παράταση του προγράμματος -αυτή την φορά στους ηγέτες των χωρών της Ευρωζώνης- προκειμένου ο λαός να πάει απρόσκοπτα στο δημοψήφισμα.
Όλα αυτά την στιγμή που έχει επιβληθεί capital control και οι ελληνικές τράπεζες θα παραμείνουν αύριο κλειστές.

Φοβάμαι όχι την πείνα, αλλά την δειλία και την βλακεία!



Αδέρφια έχουμε πόλεμο! Και από έξω, αλλά και από μέσα... Δεν είναι μόνο οι "καλοί μας φίλοι", οι Ευρωπαίοι, και οι "πατριώτες" πολιτικοί μας, που θέλουν να μας ξεκάνουν, αλλά και οι πνευματικά ευνουχισμένοι συμπατριώτες μας!

Φοβάμαι αδέρφια όχι την πείνα, αλλά την δειλία των βολεμένων μέχρι προχθές, αλλά και την βλακεία όσων πιστεύουν ότι αν ψηφίσουν ναι θα γλιτώσουμε τα χειρότερα... Σε αυτό βασίζονται οι ξένοι. Έχουν κάνει τόσο καλή δουλειά τις τελευταίες 4 δεκαετίες. Μας άφησαν απαίδευτους, μας έμαθαν να είμαστε καλοπερασάκηδες, έπληξαν καίρια τις παραδόσεις μας και την πίστη μας και μας γέμισαν με λάθος πρότυπα.

Άντε τώρα αυτός ο λαός να σηκώσει κεφάλι και να πει ΟΧΙ, μιμούμενος τον Λεωνίδα, να μην φοβηθεί την πείνα, αφού ακούει νηστεία και βγάζει σπυράκια..., να δείξει αξιοπρέπεια ενώ έχει μάθει να γλείφει για να κερδίσει μια θέση στο δημόσιο ή μια μετάθεση κτλ. Άντε αυτός ο λαός να στραφεί προς το Θεό, όταν βαριέται να πάει στην εκκλησία ή να κάνει την προσευχή του... 

Αλλά δεν χάνω την πίστη μου και την ελπίδα μου στο Θεό. Αυτός και μόνο ξέρει πώς και πότε θα μας ξυπνήσει. Δεν ξέρω αν ήρθε τώρα η στιγμή, αλλά ξέρω ότι ακόμα και ναι να ψηφίσουμε, θα επιτρέψει να ταρακουνηθούμε κι άλλο μέχρις ότου στραφούμε σε Αυτόν...

Όσοι λίγοι έχουμε το μυαλό μας στη θέση του και την καρδιά μας στον Κύριο ημών Ιησού Χριστό, ας κάνουμε μια ύστατη προσπάθεια να τονώσουμε τους ολιγόπιστους και ολιγόψυχους αδερφούς μας, αλλά πάνω από όλα ας προσευχηθούμε στο Θεό να επιτρέψει οτιδήποτε (όσο σκληρό και αν μας φανεί), ώστε να ξυπνήσουμε από τον λήθαργο και να ενεργοποιήσουμε τις ικανότητες που έχουμε μέσα μας και τις οποίες αξιοποιήσαμε τόσο στο μακρινό όσο και στο πρόσφατο παρελθόν μας. 

Ας μιμηθούμε επιτέλους τους προγόνους μας και ας γίνουμε αντάξιοι της ιστορίας μας. Ο Θεός να μας φωτίσει και να μας ενδυναμώσει.

Γεώργιος