Ετικέτες

11.5.15

Mήπως είσαι... εμμονικός με την Ορθοδοξία;


Άκου "εμμονικός"! οι διάολοι πάντα βρίσκουν τις κατάλληλες λέξεις...
- Σαλογραία.-

αμφ: Η γνωστή κατηγορία για όσους από εμάς έχουν κάνει "αλλαγή πλώρης", αφού συνειδητοποιήσαμε πως το να μην είσαι τελικά με Τον Χριστό είναι τρέλα, & όχι το αντίθετο... Τιμή μας & έπαινος να είμαστε & να ζούμε ως "θεότρελοι"! (δηλαδή τρελοί με Τον Θεό...)

Δες τον Μεσογαίας Νικόλαο, που μας τα λέει με τον δικό του ανεπανάληπτο τρόπο!!!

("τρέλανε" και τον Ταγματάρχη & τον Ιεροκλή... δες το όλο,αλλά αν δεν έχεις χρόνο οπωσδήποτε μετά το 57΄10''...)

ΈΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΙΝΑ. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ ΟΣΟ ΠΟΤΕ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΣΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΌΡΟΥΣ.



ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ. ..Ο ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΣ ΜΕ ΟΥ ΜΗ ΠΕΙΝΑΣΗ ΚΑΙ Ο ΠΙΣΤΕΥΩΝ ΕΙΣ ΕΜΕ ΟΥ ΜΗ ΔΙΨΗΣΗ ΠΩΠΟΤΕ! (ΙΩΑΝ 6,35)

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ ΟΣΟ ΠΟΤΕ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΣΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΌΡΟΥΣ.

ΈΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΙΝΑ.

ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΜΗΝΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΚΛΟΝΙΣΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΘΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ.

ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ




ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ ΟΣΟ ΠΟΤΕ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΣΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ ΌΡΟΥΣ. Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΓΛΥΤΩΣΕ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΙΣΜΟ.



Σχόλιο: Κατόπιν εγκρίσεως του Σεπτού Προκαθημένου της Σιωνίτιδος Εκκλησίας, Μακαριωτάτου Πατρός ημών και Πατριάρχου Ιεροσολύμων κ. Θεοφίλου Γ΄, παρατείνεται η παραμονή της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας της Ιεροσολυμιτίσσης εκ του Πανσέπτου και Θεομητορικού Μνήματος της Υπεραγίας Δεσποίνης ημών Θεοτόκου και Αειπαρθένου Μαρίας, εν Γεθσημανή στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων- Πλάκα (Ερεχθέως 18), Μετόχιο του Παναγίου Τάφου, έως την 31η Μαΐου 2015 προς αγιασμό και ευλογία των πιστών της φίλτατης πατρίδος Ελλάδας. Ο Ιερός Ναός θα παραμένει ανοικτός από τις 08:00 έως τις 19:00, οι δε ακολουθίες καθημερινώς θα τελούνται ως εξής: 08:00 Όρθρος, 12:00 Παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο, 16:00 Παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο, 18:00 Ιερό Ευχέλαιο. Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 07:00 θα τελείται Θεία Λειτουργία.

Καί πρόσθεσε: «Γράψτε το για να το μάθουν καί να το κατανοήσουν όλοι οι "Έλληνες καί ειδικά οι Αθηναίοι. Γράψτε το με κεφαλαία. Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΓΛΥΤΩΣΕ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΙΣΜΟ. Ή έλευση τής Δέσποινας Κυρίας Θεοτόκου τής Ίεροσολυμίτισσας στην Αθήνα κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν.