Ετικέτες

3.5.15

Περί προσευχής

Περί προσευχής
ΚΥΡΙΛΛΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ

Αντίγραφον επιστολής (μέρος αυτής)

Σχόλιο: Μην το προσπεράσετε! Περιέχονται πολύ χρήσιμες και πρακτικές συμβουλές για να κάνουμε πιο ουσιαστική την προσευχή μας.

Γιόγκα

Γιόγκα
 Γιόγκα, ινδουισμός, γκουρού

Ζούμε τόσο, όσο επικοινωνούμε με τον Θεό και η Κοινωνία με τον Θεό συμβαίνει μέσω της προσευχής!


Απορρίπτοντας την πίστη στην Ανάσταση, ο άνθρωπος καταδικάζει τον εαυτό του στον θάνατο. Και η αυτοκαταδίκη αυτή είναι η πραγματική φύση της απογνώσεως. Δεν είναι καθόλου εκπληκτικό ότι ολόκληρος ο κόσμος τώρα βυθίζεται διαρκώς βαθύτερα στην απόγνωση. (Αρχιμ. Σωφρόνιος)

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ



Η Εξομολόγηση μας προετοιμάζει για τη Θεία Κοινωνία. Η Θεία Κοινωνία δεν γίνεται χωρίς Εξομολόγηση!

ΘΕΣ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ? ΑΠΛΑ ΠΕΣ ΤΟ



Σχόλιο Krostandis: Αγαπητοί μου τολμώ να σας πω προς δόξαν Θεού και τιμή προς τον Άγιο ότι και σε εμένα θαυματούργησε ο Άγιος!!! Ζει Κύριος ο Θεός!

Σύμφωνα με τις έρευνες το τσιγάρο αποτελεί την δεύτερη αιτία θανάτου η οποία ωστόσο θα μπορούσε να αποσοβηθεί. Οι στατιστικές δείχνουν πως τα θύματα αυτής της κακής συνήθειας ξεπερνούν τα θύματα από ναρκωτικά,τροχαία ατυχήματα ή το Εϊτζ μαζί. Ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας υπολογίζει πως ετησίως πεθαίνουν 5.000.000 άτομα εξαιτίας του τσιγάρου.

Η ευλογία και το χρέος να είσαι Αγιορείτης

 

Θυμάμαι έναν επισκέπτη που είχε πει κάποτε: «Μα τι κάνετε τόση ώρα μέσα στην εκκλησία; Δεν μπορώ να καταλάβω πως περνάτε τόσες ώρες, κοιμάστε;