Ετικέτες

3.4.15

Ομιλία π. Νεκτάριου Μουλατσιώτη για το χάραγμα!


Στο εξωτερικό έχει ήδη γίνει πράξη η αχρήματη κοινωνία και η πλήρης ηλεκτρονική παρακολούθηση, π.χ. στη Σουηδία και την Αγγλία. Σχεδόν τα πάντα γίνονται ηλεκτρονικά και με κάρτες και το επόμενο βήμα είναι το τσιπάρισμα... Δεν είναι συνωμοσιολογία, είναι η πραγματικότητα και έρχεται και σε εμάς σύντομα...

Μιλά επίσης για την απόλυτη παρακολούθηση! Όχι μόνο με κάμερες, αλλά... και αλλιώς. Αν π.χ. πεις στο παιδί σου (π.χ. αγοράκι) ότι ΔΕΝ πρέπει να παντρευτεί τον συμμαθητή του (που είναι επίσης αγοράκι) και το πει στο σχολείο, η δασκάλα υποχρεούται να ενημερώσει την αστυνομία και ο εισαγγελέας σε κατηγορεί αυτόματα ως ρατσιστή (κατά των ομοφυλοφίλων) και πας φυλακή!!!  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ δηλαδή.


Τα ΣΟΔΟΜΑ και τα ΓΟΜΟΡΑ...

Άλλο παράδειγμα: ιερέας κατηγορείται ως ρατσιστής, διότι δημοσιογράφος υποκρίνεται τον ομοφυλόφιλο και τον παγιδεύει ζητώντας του να προσευχηθεί γι αυτόν... Ο ιερέας του λέει ότι αυτό είναι αμαρτία και ότι θα προσευχηθεί γι αυτόν και βρίσκει τον μπελά του αφού ο δημοσιογράφος τον καταγράφει και δημοσιεύει σε εφημερίδα την συζήτηση-εξομολόγηση!!!

Δείτε το βίντεο:

Ποιες τροφές εκτός από τα ψάρια βελτιώνουν την όραση.


Περισσότεροι από 25 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως πάσχουν από εκφύλιση της ωχράς κηλίδας και από καταρράκτη, τα οποία είναι η κύρια αιτία τύφλωσης σε άτομα ηλικίας άνω των 55 ετών.

ΒΟΜΒΑ στα ΜΜΕ: Η κυβέρνηση ζητά τα οφειλόμενα από τα κανάλια! Πόσα χρωστάει το καθένα;


σχόλιο Γ.Θ : Τελειώνει ο χρόνος για τα σατανοκάναλα που κατέστρεψαν την Πατρίδα.

ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΘΡΗΝΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΗΣ.

Αρχείο:Mt-PaulYazigi2.JPG 
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης 

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟ
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΧΑΛΕΠΙΟΥ

Χιλιάδες Ορθόδοξοι Ρωμιοί, Rum Orthodox, σφαγιάζονται στην Μέση Ανατολή από τους Τζιχαντιστές και άλλους φανατικούς ισλαμιστές...
και δυστυχώς κανείς δεν δείχνει να έχει την πρόθεση να εμποδίσει αυτά τα φρικτά εγκλήματα.

Πόσο μεγάλος είναι πραγματικά ο κόσμος; (βίντεο)

ydrogios
Οι περισσότεροι μάθαμε πρώτη φορά για τον κόσμο μέσα από τους κλασικούς χάρτες που βλέπαμε στο σχολείο. Ομως όλοι τους κάνουν ορισμένα μεγάλα λάθη, με αποτέλεσμα η αντίληψη μας για τον κόσμο να είναι εσφαλμένη.


Η αλήθεια είναι ότι κάθε χάρτης λέει ψέματα. Ακριβώς επειδή είναι αδύνατον να «τεντώσεις» τη σφαιρική επιφάνεια της Γης και να τη τοποθετήσεις σε ένα οριζόντιο χαρτί, οι αποστάσεις των περιοχών από τον Ισημερινό αλλά και τα συγκριτικά μεγέθη μεταξύ των ηπείρων διαφέρουν εντελώς από την πραγματικότητα.

Εμμανουήλ και Σοφία - ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ!!!


Ας προσευχηθούμε ο Θεός να ελεήσει τα δυο αδέρφια μας:



Εμμανουήλ και Σοφία

Είναι και οι δύο νέα παιδιά με οικογένειες και βρίσκονται στο νοσοκομείο με πολύ σοβαρές ασθένειες που απειλούν τη ζωή τους, ενδεχομένως από στιγμή σε στιγμή!