Ετικέτες

18.3.15

Επείγον! Η διαβούλευση για την κάρτα του πολίτη ξεκίνησε!‏


Επείγον! Η διαβούλευση για την κάρτα του πολίτη ήδη ξεκίνησε και θα διαρκέσει ως την 24η Μαρτίου 2015, 14:00. Είναι απαραίτητο να εκφράσουμε μαζικά τις επιφυλάξεις μας ώστε οι υπεύθυνοι της διαβούλευσης να αντιληφθούν ότι το σχεδιαζόμενο μέτρο έρχεται σε πλήρη αντιδιαστολή προς τα Πιστεύω και τις αρχές των Ελλήνων. Στο χέρι μας (κυριολεκτικά) και στην καρδιά μας εναπόκειται να δωθεί μαζικά από όλους μας μια μικρή ομολογία πίστεως που θα κλονίσει τα σχέδια των εχθρών του Γένους μας.

Αφήστε το σχόλιό σας για το επίμαχο άρθρο 16 παρακάτω:

Εκπομπή για την Κάρτα του Πολίτη - 16/03/2015 (βίντεο)

σχόλιο ID-ont: Εκπομπή για την Κάρτα του Πολίτη που φέρνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Διενεργήθηκε τη Δευτέρα 16/03/2015 στο διαδικτυακό κανάλι ΠρομηθέαςTV με οικοδεσπότη τον κο Δαμιανό Βασιλειάδη. Συμμετέχουν οι Άγγελος Πιλάτης, Δημήτρης Χιωτακάκος και Στάθης Αδαμόπουλος.

Γεώργιος: Ατύχημα με μηχανή, 40 μέρες εντατική, παράλυτος από τη μια πλευρά...


"Κύριε Ιησού Χριστέ, Υιέ του Θεού, ελέησε τον δούλο σου Γεώργιο"

Ας προσευχηθούμε να ανακτήσει την υγεία του. Είχε ατύχημα με μηχανή πριν αρκετούς μήνες, έμεινε 40 μέρες στην εντατική, και έκτοτε στο σπίτι παράλυτος από τη μία πλευρά. Έχει υποστεί κρανιο-εγκεφαλικές κακώσεις, σιτίζεται με ορό.

Η οικογένειά του είναι πιστοί άνθρωποι, προσεύχονται και οι ίδιοι, αλλά όσο περισσότεροι άνθρωποι προσευχόμαστε τόσο το καλύτερο. Όχι μόνο για τον Γιώργο, αλλά για όλους μας. 

Ζευγάρι Γερμανών πλήρωσε για το χρέος που του αναλογεί από τις αποζημιώσεις: 875 ευρώ.


Ένα ζευγάρι Γερμανών πολιτών ο Ludwig Zacaro και η Nina Lahge που επισκέφθηκαν την χώρα μας έκαναν κάτι που πολλοί Γερμανοί πολίτες δεν θα έκαναν...

Βρέθηκαν στο Ναύπλιο και μετά από συνεννόηση κατέθεσαν στην Πύλη Πολιτισμού Ναυπλίου το ποσό των 875€. Το πόσο αυτό προκύπτει μετά από τον υπολογισμό των χρημάτων επανόρθωσης από την εποχή του 2ου παγκοσμίου πολέμου που διεκδικεί η χώρα μας, σε 70δις και διαιρούμενο με τα 80εκ. πληθυσμό της Γερμανίας, αντιστοιχεί σε κάθε έναν Γερμανό πολίτη. 

Αθ. Δρούγος: η χώρα σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση. Ο Αλέξης Τσίπρας νωρίτερα στη Μόσχα.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ. Ε. ΔΡΟΥΓΟΣ

ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ! ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ!!!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ 

ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ 

ΣΤΗ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

H ΛΕΥΚΗ ΜΑΓΕΙΑ - ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

Η λευκή Μαγεία - Εμπειρίες Ιεραποστόλων
Μοναχού Δαμασκηνού Γρηγοριάτου

Ο μάγος της λευκής μαγείας δεν χρησιμοποιεί ανθρώπινο αίμα. Εξωτερικά φαίνεται ότι εργάζεται με βότανα και σιρόπια. Δηλαδή εμφανίζεται σαν γιατρός, που θεραπεύει τα θύματα, τα οποία φεύγουν «καραβοτσακισμένα» από την δράσι της μαύρης μαγείας εναντίον τους. Όμως και εδώ κεντρική θέσι στις υποθέσεις των ανθρώπων έχει ο διάβολος. Γι' αυτό και ο εκπρόσωπος της μαύρης μαγείας και ο της λευκής είναι μάγοι, που φαινομενικά φαίνονται ότι διαφοροποιούνται, όμως ουσιαστικά υπηρετούν το ίδιο αφεντικό και για τον ψυχοσωματικό όλεθρο του ανθρώπου. Ταυτόχρονα φροντίζουν και οι δυο τους και για τις υλικές τους απολαυές και χρηματικές προσφορές από τα θύματά τους, τους χωρικούς τους. Διατηρούν μυστική φιλία εν ονόματι του σατανά, τον οποίον πιστά υπηρετούν μέχρι θανάτου.

Η ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΩΝ



"Διάβασα πως ιδρύθηκε σώμα Ελλήνων αστρολόγων για την προστασία του κλάδου τους,ισχυρίζονται πως η Αστρολογία είναι επιστήμη.Μπορεί να πρόβλεψη,να βοηθήση και να λύση πολλά προβλήματα.Σε ανακοίνωση τους γράφουν " Γνωρίζετε ότι ένας αστρολόγος,σε συνεργασία με τον  προσωπικό γιατρό σας ,θα μπορούσαν να σας κάνουν άλλο άνθρωπο σωματικά και ψυχικά?
Ότι με τη βοήθεια της αστρολογίας θα αυξανόταν κατακόρυφα η παραγωγικότητα των Ελλήνων?
Η πάλι ,ότι τα άστρα, εφόσον "διαβάζονται" από σοβαρούς και υπεύθυνους  επιστήμονες ,είναι ικανά να φέρουν την άνοιξη σε κάθε "προβληματική"σχέση σας,να ανοίξουν νέους ορίζοντες στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία και να δώσουν λύσεις στα περισσότερα προβλήματα σας "?
Τα ερωτήματα μου είναι...    Η Αστρολογία είναι επιστήμη? Υπάρχουν σοβαροί και υπεύθυνοι αστρολόγοι?

Νηστεία - Αγίου Ιγνατίου Μπριαντσιανίνωφ


Η κορυφή των αρετών είναι η προσευχή. 

Η βάση των αρετών είναι η νηστεία.

Νηστεία είναι ο διαρκής μετριασμός της τροφής με σύνεση και διάκριση. 

Υπερήφανε άνθρωπε! Φαντάζεσαι τόσα πολλά και τόσα υψηλά για τον νου σου, κι αυτός είναι απόλυτα και αδιάσπαστα εξαρτημένος από το στομάχι σου.

ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΗΣΟΥΝ



Ο μακαριστός γέρων Παΐσιος , στο λιτό μονόχωρο  εκκλησάκι του του κελιού του στην Παναγούδα μου είπε "

-....Το δίκαιο άνθρωπο,τον πράο,όλοι προσπαθούν να τον σπρώξουν στη χειρότερη θέση ,να τον αδικήσουν,να τον βάλουν στον πάτο" αλλά όσο οι άνθρωποι τον σπρώχνουν προς τα κάτω,τόσο ο Θεός τον ανεβάζει,να,σαν το φελλό!! όσο τον σπρώχνεις  στον πάτο ,τόσο το νερό τον ανεβάζει προς τα πάνω.Να ένα αληθινό περιστατικό,μου είπε ο ίδιος ο άνθρωπος.....