Ετικέτες

17.3.15

Προωθούν πυρετωδώς την παγκόσμιον κυβέρνησιν, ως δήθεν αναγκαίαν!

Αποτέλεσμα εικόνας για μπιλ γκέιτς

ΦΑΙΝΕΤΑΙ πὼς ἡ σχεδιαζόμενη παγκόσμια κυβέρνηση δὲν εἶναι χρονικὰ μακριά, γιὰ νὰ πραγματοποιηθεῖ. Ὅλο καὶ πιὸ συχνὰ ἐπώνυμοι τοῦ διεθνοῦς πολιτικοῦ καὶ οἰκονομικοῦ «στερεώματος» μᾶς ὑπενθυμίζουν γιὰ τὴν «χρησιμότητά» της. Τὴν λανσάρουν ὡς τὴν μόνη λύση προκειμένου νὰ λυθοῦν «ὡς διά μαγείας» τὰ μεγάλα προβλήματα τῆς ἀνθρωπότητας!

ΣΗΚΩ ΕΥΑΓΟΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ!


Στις 14 Μαρτίου (το Σάββατο που πέρασε) είχαμε άλλη μια εθνική επέτειο στην οποία πρέπει να θυμόμαστε ξανά με εθνικό ρίγος και συγκίνηση και να τιμούμε έναν ήρωα και ποιητή, τον 18χρονο Έλληνα Κύπριο μαθητή, Ευαγόρα Παλληκαρίδη, που τα μεσάνυχτα της 13ης Μαρτίου 1957, ανέβηκε στο ικρίωμα τραγουδώντας την Ελλάδα και την Ένωση. Κι έμεινε Αθάνατος!

Άφησε πίσω του ένα μοναδικό ποιητικό έργο, που μελοποιήθηκε, τραγουδήθηκε και συνεχίζει να τραγουδιέται από όσους Έλληνες επιμένουν να πιστεύουν ότι οι ήρωες της ΕΟΚΑ είναι οι αλατόμητοι νοηματοδότες και φωτοδότες της πορείας μας.

ΣΥΓΚΡΟΤΕΙΤΑΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ



Αύριο Τρίτη θα παρουσιασθεί στη Βουλή η πρωτοβουλία συγκρότησης της Επιτροπής για τον Λογιστικό Έλεγχο του Χρέους.

ΓΙΑΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕ ? ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ?

Η Τουρκία, κάτω από την πίεση που δέχθηκε μετά την έκδοση της απαράδεκτης, από κάθε άποψης, αγγελίας της, την απέσυρε καθ’ ολοκληρίαν, και το γεγονός εγείρει ορισμένα ερωτηματικά και οδηγεί σε αντίστοιχες διαπιστώσεις.

Το Πυρ της κολάσεως και το Άκτιστο Φως είναι το ίδιο! (βίντεο)


σχόλιο Γ.Θ : Αυτό που θα διαφέρει είναι το πως θα το αντιλαμβάνεται η κάθε ψυχή. Το Πυρ της κολάσεως και το Άκτιστο Φως είναι το ίδιο!

Ο Δεκάλογος των Συζύγων


Άγιον Όρος 
Ιερά Καλύβη Ζωοδόχου Πηγής 
Ιερά Σκήτη Αγίου Παντελεήμονος Κουτλουμουσίου 
Τρίτη, 17 Μαρτίου 2014, Γερασίμου Ιορδανίτου, Παύλου & Ιουλιανής, μαρτ.   


Η Ιερά Καλύβη Ζωοδόχου Πηγής με ιερή χαρά συμμετέχει στο διακόνημα της εκδόσεως του β’ βιβλίου της, με τίτλο «Ο Δεκάλογος των Συζύγων».

Σταματήστε την παιδική γκρίνια σε 10 λεπτά!!! - "Δανεισμένο" από τον Ανδρέα...


Ποιος γονιός δεν έχει νιώσει το «σταματήστε τη γη να κατέβω!» όταν το παιδί τους γκρινιάζει ασταμάτητα;

Η γκρίνια είναι ενοχλητική, εκνευριστική, διαβρωτική, τρελαίνει και τον πιο ψύχραιμο γονιό! Συχνά οι γονείς λένε στο παιδί «σταμάτα να γκρινιάζεις και μίλα μου σαν μεγάλος» αλλά στην πραγματικότητα είναι μικρό παιδί! 

Η γκρίνια του παιδιού είναι ένα SOS, μια έκκληση για βοήθεια, αλλά χωρίς λόγια. Όταν το παιδιά ‘φορτώσουν’, όταν εκνευριστούν, όταν δεν ξέρουν πώς να διαχειριστούν τα έντονα συναισθήματά τους, τότε αρχίζουν τη γκρίνια. Και για να μπορέσουν να σταματήσουν τη γκρίνια θα πρέπει να μάθουν στον αυτοέλεγχο και την αυτορρύθμιση. Πώς γίνεται αυτό; 

ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ



Χαλβάς σπιτικός - Μία συνταγή της Αρκαδίας