Ετικέτες

27.2.15

ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΘΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ;


Υπάρχουν Πνεύματα στο διάστημα;

Η Ιωάννα ξεκινά τη δική της μάχη με τον καρκίνο. Ας της στείλουμε την εμπροσθοφυλακή μας!

Αδέρφια μου,

όλοι μας έχουμε στο περιβάλλον μας οικογενειακό ή φιλικό μια τέτοια περίπτωση καρκίνου. Κι αν δεν έχουμε, είναι απίθανο να μην συναντήσουμε κάποια στιγμή της ζωής μας, μιας και είναι πολύ διαδεδομένη μορφή καρκίνου στις γυναίκες. 

Η Ιωάννα "ζητά" την βοήθειά μας:

"Κύριε Ιησού Χριστέ, Υιέ του Θεού, ελέησε την δούλη σου Ιωάννα"

Σκεφτείτε πόσο πολύ θα θέλατε, αν είσαστε στη θέση της, κάποιοι να προσεύχονται για εσάς. Μπορεί η Ιωάννα να μην μάθει ποτέ ότι προσευχόμαστε τόσοι πολλοί γι αυτήν, αλλά θα το καταλάβει με άλλον τρόπο!

Ποιος κόβει το χρήμα και πως δημιουργείται το δημόσιο χρέος;



σχόλιο Γ.Θ : Άδικη, πρωτόγονη και σατανική η δομή του παγκόσμιου χρηματοοικονομικού συστήματος. Ακόμα και ένα παιδί του δημοτικού θα μπορούσε να σκεφτεί κάτι πιο δίκαιο και πιο λειτουργικό ως εναλλακτικό σύστημα.


Νόμος της Εκκλησίας, η υπέρ αλλήλων προσευχή.


Οι νόμοι της Εκκλησίας προστάζουν να γίνωνται οι προσευχές έτσι, όχι μόνον εκείνες που γίνονται για τους πιστούς, αλλά και εκείνες που γίνονται για τους κατηχουμένους.

Mωρό ρινόκερος θέλει αγκαλιά για να κοιμηθεί !


Ένα μωρό ρινόκερος, ο Gertije, βρέθηκε κοντά στη νεκρή μητέρα του να κλαίει απαρηγόρητα. Η μητέρα του έπεσε θύμα λαθροκυνηγών, στην Νότια Αφρική, οι οποίοι την σκότωσαν με σκοπό να πάρουν το κέρατο της. Το μικρό ρινοκεράκι βρέθηκε σε κατάσταση σοκ από διασώστες-ήρωες του κέντρου Hoedspruit Endangered Species Centre. Το ζωάκι αυτό από τότε δεν μπορεί να κοιμηθεί μόνο του, με αποτέλεσμα το βράδυ να κοιμάται με την επιμελήτρια του κέντρου Christo Schreiber, αλλά και ένα πρόβατο το οποίο λειτουργεί ως παρένθετη μητέρα.

Θαύμα Οσίου Παρθενίου-Ο Όσιος εμφανίζεται ζωντανός


Ασχολούμενη με τον Άγιο Παρθένιο, γνώρισα από κοντά και τη συγκινητική περίπτωση της κ. Βασιλικής Μήλα, κατοίκου Κερατσινίου Πειραιά, που τον Ιούνιο τού 1998, μετά από ειδικές εξετάσεις διαπίστωσε ότι προσβλήθηκε από την επάρατο νόσο και μάλιστα οι γιατροί δήλωσαν στο σύζυγο και τα παιδιά της ότι τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα και επικίνδυνα, γιατί ο καρκίνος που άρχισε από έναν όγκο στη μασχάλη έκανε μετάσταση γύρω. Θα έκαναν ό,τι μπορούσαν μεν, αλλά τα αποτελέσματα δεν θα ήταν και τόσο ελπιδοφόρα πιθανότατα. Οι πιθανότητες ζωής για την κ. Βασιλική μηδαμινές.