Ετικέτες

17.2.15

Τσίπρας: Έκανε την έκπληξη με Παυλόπουλο για Πρόεδρο Δημοκρατίας - Σφοδρή επίθεση - απάντηση στον Σόϊμπλε για το "λυπάμαι τους έλληνες"


...να λυπάται (o Σόϊμπλε) τους λαούς που περπατάνε με το κεφάλι σκυφτό. Να μην λυπάται τους λαούς που σηκώνουν το κεφάλι υπερήφανα. Αυτούς πρέπει να τους σέβεται να τους εκτιμά και να τους θαυμάζει. 

- Πως δικαιολόγησε την επιλογή του Προκόπη Παυλόπουλου για υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας
- «Δεν μπορούν κάποιοι να συμπεριφέρονται στην Ελλάδα σα να ειναι χώρα - αποικία» 

- Για το ναυάγιο στο Eurogroup: «Κύκλοι στην ευρωζώνη υπονομεύουν την ελληνική κυβέρνηση και το μέλλον της Ευρώπης» 
- «Η διαπραγμάτευση με τους εταίρους μας είναι πολιτική και δεν κρίνεται με τελεσίγραφα» - Καταδίκασε την γελοιογραφία της Αυγής, που παρουσίαζε τον Σόιμπλε ως ναζί 

Άρθρο του Paul Krugman: "Athenae Delenda Est" (Πρέπει να καταστραφεί η Αθήνα)


σχόλιο Γ.Θ : Οι ευρωπαίοι υποτελής της Άντζελα Χίτλερ είναι πραγματικά όμοιοι των προγόνων τους που αντί να πολεμήσουν το ράιχ παλικαρίσια, σαν τους Έλληνες και τους Ρώσους, το προσκύνησαν και το προσκυνούν. Βάλθηκαν να μας καταστρέψουν αλλά αργά ή γρήγορα θα βρεθούν μπροστά στο φάσμα της δικής τους καταστροφής. Της καταστροφής αυτού του καρκινώματος που λέγετε Ε.Ε και που το μόνο που παράγει είναι ομοφυλοφιλικούς νόμους, αθεΐα και θεοποίηση της μετανάστευσης.

Πριν κρίνουμε να θυμόμαστε τα λόγια του Αγίου Παϊσίου.


Ο Λυκειάρχης κ. Αδάμ Κωνσταντίνος (φιλόλογος και Θεολόγος) μιλά για το κακό που προξενεί στον άνθρωπο η κατάκριση... μέσα από τα λόγια του Αγίου Παϊσίου και του Οσίου γέροντος Θαδδαίου του Σέρβου.

Μακάρι να προβληματιστούμε.

Φόβοι επιστημόνων ότι οι μυστικές υπηρεσίες ψάχνουν μετεωρολογικό όπλο

Φόβοι επιστημόνων ότι οι μυστικές υπηρεσίες ψάχνουν μετεωρολογικό όπλο

ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ

Σχόλιο ιστολογίου "Ελληνική Ναυς": Τα μαθηματικά και οι φυσικοί νόμοι που χρειάζονται είναι γνωστοί σε μεγάλο βαθμό. Άρα, μην θεωρείτε αδύνατο να γίνει πραγματικότητα σύντομα... Χρηματοδότηση χρειάζεται και λίγοι ικανοί, αλλά αφελείς και ματαιόδοξοι, φυσικοί, μαθηματικοί, μηχανολόγοι και προγραμματιστές...

Ευχάριστα νέα για τον Βασίλειο!


Πριν από δυο εβδομάδες είχαμε κάνει έκκληση για αίμα για τον αδελφό μας Βασίλειο.

υπενθύμιση: Ε Δ Ω

Το ενδιαφέρον σας ήταν μεγάλο και μας συγκίνησε. Ευχαριστούμε τόσο για την ανταπόκριση στην εθελοντική αιμοδοσία όσο και για την προσευχή σας!

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Βασίλειος χειρουργήθηκε επιτυχώς και αυτή την στιγμή αναρρώνει. Μετά από επικοινωνία που είχαμε με τον πατέρα του μας ενημέρωσε ότι όλα πήγαν κατ' ευχήν.

Ας συνεχίσουμε να προσευχόμαστε, ώστε να ξεπεράσει πλήρως την δοκιμασία που τον ταλαιπώρησε τα τελευταία χρόνια και να συνεχίσει τη ζωή του στο δρόμο του Θεού.

Ας προσευχηθούμε για τον Ευθύμιο και τον Ευάγγελο.


Σήμερα, κηδεύτηκε πριν από λίγο ο αδικοχαμένος αστυνομικός, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο την Παρασκευή (κλικ εδώ και εδώ).

"Κύριε Ιησού Χριστέ, Υιέ του Θεού, ανάπαυσον την ψυχή του δούλου σου Ευθυμίου"

Ας προσευχηθούμε και για την σύζυγό του Φωτεινή και τα δυο τους παιδιά (Ευάγγελο και Βασίλειο), ώστε να ανταπεξέλθουν στην μεγάλη αυτή δοκιμασία και με τη βοήθεια και το έλεος του Θεού να γιατρευτεί η ψυχή τους...

Ο δράστης που διέφυγε μετά το ατύχημα δεν έχει συλληφθεί ακόμα, αλλά σύντομα αυτό θα συμβεί. Ας προσευχηθούμε και γι αυτόν να του δώσει ο Θεός μετάνοια και να τον φωτίσει να παραδοθεί μόνος του...

Τέλος, σήμερα κηδεύτηκε και άλλος ένας αδελφός μας, ο Ευάγγελος, ο οποίος έφυγε απρόσμενα από τη ζωή.

"Κύριε Ιησού Χριστέ, Υιέ του Θεού, ανάπαυσον την ψυχή του δούλου σου Ευαγγέλου"

Πείτε κι ένα Κύριε Ελέησον για την σύζυγό του Αγγελική και τον μικρό Γεώργιο.

Πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης, Τα πάντα είναι ευκαιρία για πνευματική βιωτή

εφημέριος του Ιερού Βυζαντινού Ναού Προφήτου Ηλιού Θεσσαλονίκης
“Στύλος Ορθοδοξίας” Ιανουάριος 2015, αρ.φ. 163

(Απομαγνητοφωνημένο κείμενο από αδημοσίευτη Ομιλία 
που πραγματοποιήθηκε στις 22-10-2014)

Οι δαίμονες δημιουργοί των παθών.

 


Κύριοι δημιουργοί των παθών όμως είναι οι δαίμονες. Ο άνθρωπος βρίσκεται συνέχεια κάτω από την επιρροή των δαιμόνων, που προσπαθούν με κάθε μέσο να τον ρίξουν στην αμαρτία και τα πάθη. Με τους λογισμούς επιτίθενται στον ανθρώπινο νου και εισέρχονται στην ψυχή του με σκοπό να τον καταποντίσουν στην θάλασσα των παθών. 

Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης