Ετικέτες

13.2.15

Μαζί με πνεύματα δικαίων που έφθασαν στην τελειότητα ανάπαυσε Σωτήρα τις ψυχές των δούλων Σου.



σχόλιο Γ.Θ : Ξημερώνοντας Ψυχοσάββατο μην ξεχάσετε τους κεκοιμημένους σας αλλά και αυτούς που δεν έχουν κανένα για να προσευχηθεί για την ψυχή τους.

Δεν υπάρχει τίποτα σημαντικότερο να κάνουμε απ' αυτό, μην το αμελήσουμε. Μην το αναβάλουμε.

Ψυχοσάββατο αύριο


Σχόλιο: Κάνετε μια προσευχή για τον αδικοχαμένο αστυνομικό στο σημερινό τροχαίο (κλικ εδώ και εδώ). Το όνομα του: Ευθύμιος και ήταν σύζυγος συναδέλφου της συζύγου μου. Ο Θεός ας τον αναπαύσει.

Πείτε κι "ένα" "Κύριε ελέησον" για την σύζυγό του Φωτεινή και τα δυο παιδιά τους... Ο Θεός να τους στηρίξει σε αυτή την μεγάλη δοκιμασία.

Το Σάββατο πριν από την Κυριακή της Απόκρεω, λέγεται - «Σάββατο των Ψυχών» ή Ψυχοσάββατο. Είναι το πρώτο από τα δύο Ψυχοσάββατα του έτους (το δεύτερο επιτελείται το Σάββατο πριν από την Κυριακή της Πεντηκοστής).

ΒΙΝΤΕΟ – ΣΟΚ: Έτοιμο το μικροτσίπ που εμφυτεύεται σε ανθρώπινο χέρι και χρησιμοποιείται για καθημερινές συναλλαγές!!!



ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ τη «νέα τεχνολογία»: Ως κάτι που θα μας…εξυπηρετήσει στην καθημερινή μας ζωή, θα απλοποιήσει καταστάσεις, θα προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια κλπ! Πράγματα δηλαδή που έχουν πει οι Γέροντες της Ορθοδοξίας μας δεκαετίες πριν, ότι με τέτοιου είδους διαφήμιση θα δελεάσουν τους ανθρώπους να πάρουν το μικροτσίπ ΚΑΙ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΤΟΥΝ!!!

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

PASOK-Samaras



Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ν.Φάρατζ: "Έλληνες αντισταθείτε και όλος ο ελεύθερος κόσμος θα σας χειροκροτήσει" (vid)

Ο "ΠΥΡΙΝΟΣ" ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤHΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ