Ετικέτες

25.1.15

Εκτίμηση αποτελέσματος: 7-κομματική βουλή


Παρακάτω κάνω μια εκτίμηση του αποτελέσματος. Η εκτίμηση βασίζεται σε μεγάλο ποσοστό στα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών του 2014, αλλά και στις προηγούμενες βουλευτικές (του 2012) και λίγο και στις δημοσκοπήσεις.

Από απόψε το βράδυ θα είναι συνεχώς ... 7 & τέταρτο!!! Ο Άνθρωπος Του Θεού "πιάνει δουλειά"...



Η "προεκλογική προσευχητική εκστρατεία" τελειώνει την ώρα, που (μ΄ένα ακόμα "Κύριε ελέησον"...) πηγαίνεις να ρίξεις την ψήφο σου (αν δεν το έχεις ήδη κάνει...)

Από απόψε το βράδυ & πέρα όμως, για όλους εμάς που θέλουμε να γίνουμε "αμφοτεροδέξιοι", θα είναι συνεχώς ... 7 & τέταρτο! ( http://amfoterodexios.blogspot.gr/2015/01/1915.html )

Μάθετε πώς λειτουργεί το εκλογικό σύστημα με παράδειγμα από τις εκλογές του 2012


Αν δεν έχετε πάει να ψηφίσετε ακόμα και ψηφίζετε κοντά 
η παρακάτω ανάλυση θα σας πείσει να πάτε...

Φίλοι μου καταρχάς θα σας εξηγήσω όσο πιο απλά μπορώ πώς λειτουργεί το ισχύον εκλογικό σύστημα όπου έχει ενσωματωθεί και ο εκλογικός νόμος "Παυλόπουλου" (+50 έδρες στο πρώτο κόμμα). Μετά από αυτό θα καταλάβετε πώς κατανέμονται στην πράξη οι έδρες στα κόμματα που εισέρχονται στη βουλή.

Το Εβραϊκό Λόμπι αναλαμβάνει δράση κατά Ερντογάν.

Σφοδρή επίθεση κατά του προέδρου της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν εξαπέλυσε το Αμερικανο-Εβραϊκό Συμβούλιο (AJC: American Jewish Council) στις ΗΠΑ, μετά τις...προσωπικές επιθέσεις του κατά του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπενζαμιν Νετανιάχου.

Οι ψιθυρισμοί των δαιμόνων

Εικόνα

Με τά φωτισμένα μάτια τῆς ψυχῆς του ὁ ἅγιος ἔβλεπε πῶς πήγαιναν οἱ δαίμονες νά πειράξουν τούς ἀνθρώπους. Τούς πλησίαζαν καί τούς ψιθύριζαν κάθε λογῆς πονηρίες, παρακινώντας τους σέ διάφορα ἁμαρτήματα.

Έτσι γίνεται, όταν εμείς τα αφήνουμε όλα στο Θεό.

 
Γέρων Ιωσήφ ο Ησυχαστής 

Άκουσε ένα θαυμαστό γεγονός που έγινε εδώ στο Άγιον Όρος και ίσως έως τώρα δεν το έχεις ακούσει...

Άλλη μια συμπροσευχή στις 6:00 το πρωί!



σχόλιο Ελένη Μ : Αυτή την Κυριακή το πρωΐ, στις 6:00 π.μ. (πριν τη Θεία Λειτουργία), στον Άγιο Παντελεήμονα Χανίων, θα γίνει Παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο. Εάν κάποιος δεν μπορεί να παραβρεθεί στον Άγιο Παντελεήμονα, αλλά μπορεί να διαθέσει το 10λεπτο για την Παράκληση, στις 6 το πρωΐ, ας το κάνει από το σπίτι του ή όπου είναι. Η ουσία είναι "ίνα ώσιν εν"! 

Διαδώστε το για να γίνουμε όσο το δυνατό περισσότεροι στο να τραβήξουμε το μαφώρι της Μάνας μας... Θα μας ακούσει... 

Καλή Πατρίδα! 

Τα 22 κόμματα που συμμετέχουν στις εκλογές 2015

Ανακήρυξη Συνδυασμών Βουλευτικών Εκλογών 2015