Ετικέτες

15.1.15

Μήνυμα Γέροντος Νεκταρίου με την ευκαιρία Αγιοκατατάξεως του Γέροντος Παϊσίου


Το προσδοκώμενο και δικαιότατο αλλά μη αναμενόμενο χρονικά νέο, της Αγιοκατατάξεως του Γέροντα Παϊσίου του Κουτλουμουσιανού και Αγιορείτου, έδωσαν στην αίσθηση της ακοής την ευκαιρία να πρωτεύσει στην πρόσληψη της χαρμοσύνου ειδήσεως, αλλά έδωσαν στην καρδιά την αιτία να εκραγεί λόγω της χαράς και της εκπλήξεως, σε εκδηλώσεις Δοξολογίας και Αγάπης προς Άγιο Θεό ημών.

Η αλήθεια για τις βλασφημίες που βαφτίζονται "Σάτιρα"


Ορθόδοξη απάντηση στις βλασφημίες κατά του Χριστού, Αγίων, απλών Χριστιανών και γενικά της πίστης μας, άλλα και της σκόπιμης προπαγάνδας του zeitgeist. 

Nέο βίντεο για τον Άγιο ΠΑΪΣΙΟ!!!


Δείτε κι αυτό το βίντεο:

Μαρτυρία κ.Μαυροκέφαλου για τον Γέροντα Παίσιο


Ακούστε την μαρτυρία κ.Μαυροκέφαλου για τον Γέροντα Παίσιο:

ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΝ ΑΓΙΟΙΣ ΠΑΤΡΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ (κατά κόσμον Αρσένιος Εζνεπίδης, 25 Ιουλίου 1924 - 12 Ιουλίου 1994)



ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΟΣ  ΤΟΥ  ΕΝ  ΑΓΙΟΙΣ ΠΑΤΡΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ

Γιατί οι Εβραίοι έμειναν αιχμάλωτοι στη Βαβυλώνα επί 70 έτη;


Σχόλιο ιστολογίου "Ελληνική Ναυς": Ας το λάβουν σοβαρά υπ' όψιν όσοι εργάζονται την Κυριακή, ενώ έχουν την επιλογή να μην το πράττουν. 

Αναφερόμαστε στην πλειοψηφία των αδελφών μας, ενώ οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι στη σύγχρονη κοινωνία μας πρέπει να εξαιρεθούν κάποιες κατηγορίες επαγγελμάτων π.χ. ιατροί σε εφημερία, νοσηλευτές, αστυνομικοί, οδηγοί μέσων μεταφοράς κ.α. οι οποίοι απαιτείται κάποιες Κυριακές να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους συνανθρώπους μας, αρκεί να έχουν πάρει ευλογία από τον πνευματικό τους και αρκεί να επιδιώκουν να παίρνουν όποτε μπορούν κάποια άδεια ή ρεπό όσες Κυριακές είναι εφικτό...

Θα ήθελα, τέλος, να σας αναφέρω ένα παράδειγμα προς μίμηση κάποιων αδελφών μας (τους οποίους γνωρίζω προσωπικά): 

Ενώ έχουν ζαχαροπλαστείο - όλοι καταλαβαίνετε τί σημαίνει "Κυριακή" για ένα ζαχαροπλαστείο - αποφάσισαν να το κρατάνε κλειστό κάθε Κυριακή!!! 

Ο Θεός να τους ευλογεί ΜΗΠΩΣ και ξεστραβωθούν και άλλοι γύρω τους και μιμηθούν το παράδειγμά τους. 


ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ χρειάζεται όχι μόνο λόγια! 

Και τότε θα δείτε για πότε αλλάζει η κατάσταση γύρω μας...!


Γ.Αθανάσιος Μυτιληναίος
«Γιατί οἱ Ἑβραῖοι ἔμειναν ἑβδομῆντα χρόνια αἰχμάλωτοι στή Βαβυλῶνα;

Ακούστε ζωντανά το αφιέρωμα της Πειραϊκής εκκλησίας για τον Όσιο Παϊσιο τον Αγιορείτη (από τις 10:00-12:00)



Σήμερα Πέμπτη 15/1/15 από τις 10:00-12:00 θα μπορείτε να ακούσετε ζωντανά το αφιέρωμα στον Όσιο Παϊσιο τον Αγιορείτη από την εκπομπή του Λυκούργου Μαρκούδη στο ραδιόφωνο της Πειραϊκής Εκκλησίας.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε σύνδεσμο: