Ετικέτες

21.12.15

Οι ηλεκτρονικές ταυτότητες το 666 και τα βιομετρικά tatoo - Ακούστε με προσοχή τι ειπώθηκε στην εκπομπή της Π.Τσαπανίδου (vid)


Στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου έγινε ανάλυση του θέματος των νέων βιομετρικών ταυτοτήτων...
και γενικά η προδιάθεση που ακολουθείται στο ζήτημα είναι ότι "ρε αδελφέ αφού έτσι και αλλιώς όλα σου τα στοιχεία τα δίνεις στο fb τι σε πειράζουν οι κακόμοιρες οι βιομετρικές ταυτότητες"! 


Λάθος μεγάλο! Το fb όποιος θέλει το κλείνει, όποιος θέλει δεν ανεβάζει τι έφαγε, τι ήπιε, που μέθυσε, με ποια είναι, αν του ξέφυγε... κάνα αέρισμα, όπως αρέσκονται πολλοί να κάνουν. Πρόβλημά τους στην τελική, οι υπόλοιποι θέλουν και ορθά σκεπτόμενοι να κρύβουν τα δεδομένα τους.

Όπως επίσης αν κάποιος θέλει κλείνει το κινητό του κια του βγάζει και την μπαταρία, έχει όμως επιλογή να το κάνει.

Ακούστηκαν και άλλα ωραία όπως ότι τα δεδομένα θα είναι ασφαλή και δεν θα διαβάζονται από τρίτους.

Φσικά αυτό δεν ισχύει με τίποτα, το πιο εύκολο πράγμα για έναν χάκερ είναι να κλέψει ηλεκτρονικά δεδομένα όσες δεικλείδες "Ασφαλείας" και αν έχουν.

Αμέσως μετά όμως η συζήτηση ήρθε στο ζήτημα του λεγόμενου βιοτατουάζ, το οποίο εν αρχή παρουσιάζεται εθελοντικά για κάποιους ανθρώπους με προβλήματα υγείας που χρειάζονται να έχουν αποθηκευμένα τα ιατρικά δεδομένα τους.

Η παρουσιάστρια ορθώς δήλωσε ότι αν όλοι έχουμε από ένα τέτοιο, τότε θα έχουμε μια αλα Όργουελ ελεγχόμενη κοινωνία.

Συφμώνησε και ο καλεσμένος της.

Όταν όμως η κ.Τσαπανίδου είπε ότι δεν πρόκειται να το βάλει ποτέ επάνω της τότε ο καλεσμένος της είπε, "μπορεί όμως να σας υποχρεώσουν οι κυβερνήσεις λόγω αυξανόμενων τρομοκρατικών χτυπημάτων, μπορεί να σας πουν δεν σας επιτρέπω να περνάτε τα σύνορα χωρίς το βιοτατουάζ".

"Ἀποκ. Ἰωάννου κεφ. Ιγ’ 16 “ἵνα δώσουσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπί τῆς χειρός αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπί τῶν μετώπων αὐτῶν, καί ἵνα μή τις δύναται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μή ὁ ἔχων τό χάραγμα, τό ὂνομα τοῦ θηρίου ἢ τόν ἀριθμόν τοῦ θηρίου˙ ἀριθμός γάρ ἀνθρώπου ἐστί καί ὁ ἀριθμός αὐτοῦ χξς“ = 666."

Και όπως έλεγε ο Πατροκοσμάς   «Θα 'ρθεί καιρός, που θα σάς πουν να βουλωθείτε με τη βούλα τού Σατανά. Να μη βουλωθείτε.

Αν βουλωθείτε, και στου βοδιού το κέρατο να κρυφθείτε, θα σάς βρουν»  φυσικά εννοώντας ότι οι κινήσεις μας θα καταγράφονται ανηλεώς σε πραγματικό χρόνο χάρις στο "χάραγμα".

Πολλοί πιστεύουν ότι είναι ζήτημα χρόνου να διαβάζονται και οι σκέψεις. Η πιο στυγνή παγκόσμια χούντα έρχεται και φυσικά για το καλό μας.

Τα πράγματα είναι πάρα πολύ άσχημα και καθόλου πλέον γραφικά, γιατί γίνονται, τόσο απλά.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.