Ετικέτες

1.10.15

ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ...


Ὁ ΣΥΡΙΖΑ συνεπέστατα μέ τά "πιστεύω" του ὑλοποιεῖ ὅλα τά ἀνθελληνικά καί αντιχριστιανικά!!! 

Η Λιθουανία και η Ελλάδα μέχρι στιγμής ήταν η μόνες χώρες στην Ευρώπη που αντιτάσσοταν στις πιέσεις για εφαρμογή του συμφώνου συμβίωσης στις λούγκρες. Ουσιαστικά αυτό σημαίνει για την Ελλάδα αποδοχή και στήριξη της ανωμαλίας και του εκφυλισμού μέσα σε μια Ορθόδοξη κοινωνία συναλληλίας εκκλησίας και πολιτείας. 

"Tο σύμφωνο συμβίωσης ομοφυλοφίλων θα είναι το πρώτο νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης που θα έλθει στη Βουλή" δήλωσε σήμερα το πρωί σε ραδιοφωνικό σταθμό ο υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος. 

Το ψευτοαριστερό συνονθύλευμα της συγκυβέρνησης των Τσιπροκαμμένων θα αφανίσει εντελώς την μεσαία τάξη και οτιδήποτε σχετίζεται με την Εκκλησία και τον Ιησού Χριστό για όσο διάστημα θα παραμείνει στην εξουσία.

Το νομοσχέδιο αυτό είναι η χαρά της "Γαβριέλας" - η αλλιώς "Καροτάκιας", που μετά το δημόσιο ξεφώνημα που υπέστει πέρυσι για τα καμώματά του στο διαδύκτιο, και ύστερα από την στήριξη του αρχηγού του, θα νιώθει επιτέλους πολύ χαρούμενος όσον αφορά την νομιμοποίηση των ομόφυλων του παρτενέρ κίναιδων στην Ελλάδα.

Οπως πολύ σωστά είχε επισημάνει παλαιότερα σε άρθρο που δημοσιεύσαμε στην Αθέατη γνώση, ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ δήλωσε για το Σύμφωνο Συμβίωσης, ότι είναι άλλο πράγμα είναι να αγκαλιάσεις τον άνθρωπο τον πεσμένο, τον αδύναμο, τον παραπεσόντα που έχει μια αδυναμία, μια αστάθεια σε οποιοδήποτε θέμα, πράγμα που συμβαίνει απο την εκκλησία με τα μυστήρια της και την μετάνοια που είναι προυπόθεση όλης αυτής της ιστορίας, και άλλο πράγμα είναι να κάνεις θεσμό δικαίου την αδυναμία και την έκπτωσή του. 

Οπως γνωρίζουμε, για την εκκλησία η ομοφυλοφιλία είναι θανάσιμο αμάρτημα. 

Ο Απόστολος Παύλος το λέει: 

ἢ οὐκ οἴδατε ὅτι ἄδικοι βασιλείαν Θεοῦ οὐ κληρονομήσουσι; μὴ πλανᾶσθε· οὔτε πόρνοι οὔτε εἰδωλολάτραι οὔτε μοιχοὶ οὔτε μαλακοὶ οὔτε ἀρσενοκοῖται οὔτε πλεονέκται οὔτε κλέπται οὔτε μέθυσοι, οὐ λοίδοροι, οὐχ ἅρπαγες βασιλείαν Θεοῦ οὐ κληρονομήσουσι. 

Σε τι διαφέρει λοιπόν η νομιμοποίηση των ομοφυλόφιλων με το σύμφωνο συμβίωσης, από την κτηνοβασία και την νομιμοποίηση της παιδεραστίας που συμβαίνει ήδη στην Ευρώπη;

Πουθενά δεν διαφέρει! 

Σε λίγο καιρό, ενδέχεται να δούμε να προτάσσονται νομοσχέδια που θα νομιμοποιούν όλες αυτές τις ανωμαλίες ως κάτι φυσιολογικό. 

Στην Γερμανία και σε άλλες "πολιτισμένες χώρες" υφίστανται ήδη με νόμο του κράτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.