Ετικέτες

26.10.15

Γενοκτονία Χριστιανών στη Μέση Ανατολή- κανείς δεν αντιδρά




Οι φωτό που ελήφθησαν από κρυφή κάμερα,
δείχνουν τη σταύρωση χριστιανών 
στη Μέση Ανατολή από τους Ισλαμιστές 

Σχόλιο Krostandis: ''O ιεροκήρυκας της Ευαγγελικής εκκλησίας '' αυτός δηλώνει! Που είναι οι ταγοί μας!!!!!! Που είναι ο Πατριάρχης μας! Τόνους μελάνης έχει γράψει και πόσους λόγους περί ¨¨Εκκλησίας και οικολογίας" και δεν ξέρω εγώ τι άλλο έχει μόστρα στην Ευρώπη των ΄'αξιών'' Μην θίξουμε! Μην προκαλέσουμε εμείς οι χριστιανοί! Καταλλαγή! Ταπείνωση!! Και πολλά τέτοια που τα απευθύνουν οι περισσότεροι για να αρπάζουν τα Ευρουλάκια από τους ηλικιωμένους και να παρασύρουν τους πιστούς σε δικές τους επιθυμίες και εντάλματα! Συχωρέσατε με αδελφοί μου αν γίνομαι καυστικός αλλά καμιά φορά σκέφτομαι " Κύριε αν ερχόσουν στη Γη θα σε αναγνωρίζαμε; Ή θα σε ξανασταυρώναμε! Τι έγιναν οι αγάπες των πρώτων χριστιανών! Η αλληλεγγύη και η κοινή γνώμη που πρέπει να έχουμε εμείς οι χριστιανοί καθώς το λέει ο Θείος Παύλος. Δυστυχώς Κύριοι επτωχεύσαμεν πνευματικά! Ουαί κι αλίμονο!!! Ας προσευχηθούμε είθε ο Κύριος μας να μας λυπηθεί και να αναδείξει ΗΓΕΤΕΣ που θα μπορούν να διαχειρισθούν με ταπείνωση και φόβο Θεού το ταλαιπωρημένο ποίμνιο και να οδηγήσουν με ασφάλεια την κιβωτό της Εκκλησίας στην σωτηρία και στις αγκάλες του ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ. 


Οκτώβριος 23, 2015

Ο ιεροκήρυκας της Ευαγγελικής Εκκλησίας, Φράνκλιν Γράχαμ, δήλωσε ότι παρά το γεγονός ότι στη Συρία και στο Ιράκ γίνεται γενοκτονία των χριστιανών και Γεζιτών και άλλων θρησκευτικών μειονοτήτων, η παγκόσμια κοινωνία παραμένει σιωπηλή, όπως σημειώνει το ρωσικό Χριστιανικές Ειδήσεις (CNLNEWS — Христианские Новости).

«Πρόκειται για μια γενοκτονία και ο κόσμος παραμένει αδιάφορος για αυτό. Πρόκειται για γενοκτονία των Χριστιανών, των Γεζιτών και άλλων μειονοτήτων στη Συρία και το Ιράκ, που πραγματοποιείται από το ‘ισλαμικό κράτος’. 

Οι ενέργειές τους είναι απίστευτα σκληρές, όπως έγραψε ο Γράχαμ στη σελίδα του στο Facebook και αναδημοσιεύεται από τις ‘χριστιανικές ειδήσεις’.

Ο ίδιος αναφέρει συγκεκριμένα για μια περίπτωση ενός 12χρονου αγοριού και 11 εντόπιων ιεραποστόλων χριστιανών που αρνήθηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια και να αποκηρύξουν την πίστη τους.

Οι ισλαμιστές τους σταύρωσαν και τους άφησαν στο σταυρό δύο ημέρες, ενώ άλλοι οκτώ από τους συλληφθέντες αποκεφαλίστηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.