Ετικέτες

21.9.15

Καληνύχτα Ελλάδα, καλή διασκέδαση...



Λίγοι Έλληνες έχουν καταλάβει το κακό που γίνεται στην πατρίδα μας που είναι πολύ βαθύτερο από αυτό που μας προβάλουν καθημερινά τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για την "οικονομική κρίση". Η κρίση που περνάει η πατρίδα μας είναι κρίση "αξιών" που μπορεί να μας καταστρέψει καθώς χάνουμε τα όνειρά μας, την ανθρωπιά μας, τα έθιμά μας, την αξιοπρέπειά μας, μα πάνω απ'όλα την θρησκεία μας!!! 

Χωρίς πνευματικό όραμα αναζητούμε τα χρήματα καθημερινά όλο και πιο έντονα. Γιατί;;; Πού είναι η εμπιστοσύνη στον Πατέρα μας, στον Θεό που τόσο μας αγαπάει και μας ανέχεται; Το 1821 ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης και οι σύμμαχοί του πριν ξεκινήσουν τη μάχη εκκλησιάστηκαν, κοινώνησαν και πήραν αυτή την γλυκιά και αόρατη δύναμη ώστε να θυσιάσουν την ζωή τους και να αγωνιστούν για την ελευθερία της πατρίδας μας. Στην Κύπρο τα παιδιά της ΕΟΚΑ διάλεξαν τον δύσκολο δρόμο της μάχης για να δουν την Κύπρο ελεύθερη μαζί με την μάνα Ελλάδα. 

Εμείς τι κάνουμε βλέποντας να χάνεται η πατρίδα μας; Ψυχοφάρμακα,ναρκωτικά, gay πάρτυ, yoga και αμέτρητα πάθη. Αυτή την Ελλάδα θέλουν, γιατί αυτός ο κοιμισμένος κόσμος που βυθίζεται στα πάθη του δεν μπορεί ν'αντισταθεί σε τίποτα.Αφήνουμε να χαθούν οι αξίες και τα πιστεύω μας αμαχητί ενώ οι πρόγονοί μας έδωσαν την ζωή τους για να κρατηθεί η πατρίδα μας. Εγώ προσωπικά θα συνεχίσω να ονειρεύομαι μία άλλη Ελλάδα!!! Καθαρή, φιλότιμη, γελαστή, με ανθρώπους να έχουν φόβο Θεού, τίμιους Έλληνες, χριστιανούς Έλληνες που δημιούργησαν και δεν πούλησαν.

Παντελής

1 σχόλιο:

  1. Ας ονειρευτούμε και ας προσευχηθούμε όλοι μας για την χώρα μας.Η Παναγία να την σκεπάζει και να την προστατεύει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.