Ετικέτες

25.9.15

Συγχαρητήριο μήνυμα Βαρθολομαίου στον Νίκο Φίλη ????????????

Σχόλιο Krostandis: Τι σου είναι τελικά η Φαναριώτικη διπλωματία! εξελισσόμενη αλλά προβλέψιμη.  Ο Οικουμενικός Πατριάρχης θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός στα συχαρίκια του ειδικά όταν έχει απέναντι του ένα δηλωμένο άθεο που οι εμπρηστικές του δηλώσεις (για τα ιερά λείψανα της Αγ. Βαρβάρας) μπορούν να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα στις σχέσεις της κυβέρνησης με την τοπική Ελλαδική Εκκλησία. Η σιωπή του θα βοηθούσε περισσότερο την εδώ Εκκλησία, ΕΚΤΟΣΣΣΣΣΣ και αν πιάνουμε φιλίες για άλλον λόγο ίσως, λέω εγώ, για το καθεστώς των Μητροπόλεων των νέων Χωρών! Ο χρόνος θα μας δείξει το τι μέλει γενέσθαι. Πάντως έχουν γνώση οι φύλακες!!!

Τα συγχαρητήρια του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου για την ανάληψη των καθηκόντων του ως υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων έλαβε σήμερα ο νέος υπουργός Νίκος Φίλης.
Το μήνυμα του Προκαθήμενου του Οικουμενικού Θρόνου έχει ως εξής:

«Ευλογούντες από του Ιερού της Ορθοδοξίας Κέντρου, μήτρας και τροφού των Ελληνικών Γραμμάτων, ανάθεσιν ημετέρα προσφιλεί Εξοχότητι ιδιαιτέρας σημασίας δια την νέαν γενεάν και την παιδείαν του Γένους Υπουργείου, συγχαίρομεν και ευχόμεθα πάσαν επιτυχίαν επί προασπίσει τιμαλφών Γένους και Εκκλησίας, προσβλέποντες εις αγαστήν μεθ' υμών συνεργασίαν, επί κοινού ενδιαφέροντος ζητημάτων».

πηγή      http://www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.