Ετικέτες

11.9.15

Συνέντευξη του κ. Βολουδάκη, εκπροσώπου τύπου της πολιτικής παράταξης "Κοινωνία", στην Ομάδα "Άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος"



Σχόλιο ιστολογίου "Ελληνική Ναυς": Λόγω της σύντομης προεκλογικής περιόδου και επειδή το σύστημα προβάλλει μόνο το παλαιό πολιτικό κατεστημένο, αποφασίσαμε ως Ομάδα του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου να δώσουμε την ευκαιρία να ακουστεί και μια άλλη φωνή, μια φωνή που είναι πιο κοντά στο Θεό και που φυσικά δεν προβάλλεται από τα Μέσα Μαζικής "Ενημέρωσης". Αισθανόμαστε υποχρέωση να δώσουμε στα αδέρφια μας την ευκαιρία να ακουστούν λίγο περισσότερο μέσω του διαδικτυακού χώρου και συγκεκριμένα μέσω των αδελφών Ελληνορθόδοξων Ιστολογίων. 


Αδέλφια σας παρακαλώ μην βιαστείτε να μας κρίνετε. Δεν παίρνουμε μέρος στον πολιτικό αγώνα, προσπαθούμε απλά να διορθώσουμε έστω λίγο από την πλευρά μας την αδικία και την φίμωση των Ελληνο-ορθόδοξων αδερφών μας. Ποιοι προβάλλονται σήμερα από το σύστημα; Προβάλλεται κανένας αληθινός Χριστιανός; ή μόνον οι άθεοι και ακόμα χειρότερα οι θεομπαίχτες ή υποκριτές Χριστιανοί ή μασόνοι; 


Δεν σας προτρέπουμε να τους ψηφίσετε, αλλά πρώτα να τους ακούσετε! Ακούστε φυσικά και τους άλλους και ψηφίστε εν τέλει όπως σας φωτίσει ο Θεός ή έστω η συνείδησή σας.

Στις 10 Σεπτεμβρίου η δ. Ελένη Παπαδοπούλου,  μέλος και υπεύθυνη επικοινωνίας της ιεραποστολικής ομάδος "Άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος", πήρε συνέντευξη από τον κ. Εμμανουήλ Βολουδάκη, εκπρόσωπο τύπου της πολιτικής παράταξης "Κοινωνία". Δείτε την συνέντευξη:









Η επίσημη ιστοσελίδα της παράταξης "Κοινωνία" είναι:




Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το δεκάλεπτο διαφημιστικό spot της πολιτικής παράταξης "Κοινωνία":



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.