Ετικέτες

9.8.15

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ!



Για το κατάντημα της Πατρίδας μας στα σημερινά της χάλια φταίμε όλοι, εξάλλου έχουν γραφεί τόσα και τόσα που έχει πλέον εξαντληθεί το πλαίσιο που λέγεται ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΕΡΗΜΩΣΗ...


Αυτό που πιστεύω όμως είναι ότι δεν έχει εξαντληθεί ακόμα και πως θα πρέπει να πυκνώσουν οι φωνές από οπουδήποτε και αν προέρχονται είναι να πειστεί επιτέλους η Ιεραρχία να αναλάβει τις ευθύνες της και να βγει "μπροστά". Και όταν λέμε να βγει μπροστά εννοούμε να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο σε αυτή τη επιδρομή που υφίσταται η χώρα σε πνευματικό και οικονομικό επίπεδο στην επιχείρηση επικοισμού στην προσπάθεια, με ιδιαίτερη επιτυχία, αποχριστιανοποίησης της χώρας και άλλες μεθοδεύσεις που κατεργάζονται διάφορα γνωστά και άγνωστα κέντρα της λεγόμενης πολιτισμένης Ευρώπης!

Απορώ που οι πνευματικοί ταγοί μας δεν μπορούν να καταλάβουν το αυτονόητο το ότι δεν μπορούν δυστυχώς να αφουγκραστούν τις ανάγκες τις Ελληνικής κοινωνίας. Δεν είναι μόνο οι μερίδες που δίνονται ως βοήθεια στους αναξιοπαθούντες και η στέγαση, είναι η πνευματική τροφή, το γνήσιο αποστολικό κήρυγμα, ο δριμύτατος και καλοπροαίρετος έλεγχος!

Η κοινωνία χρειάζεται ΑΜΕΣΑ στήριγμα, χρειάζεται ΑΜΕΣΑ ΗΓΕΤΙΔΑ ΔΥΝΑΜΗ. Σε περίοδο λειψυδρίας ηγετών χρειαζόμαστε άμεσα γνήσια εκκλησιαστική φωνή με μπροστάρηδες από ικανούς Ιεράρχες και λαϊκούς! Και ας αφήσουμε την φαναριώτικη πολιτική "η Εκκλησία δεν ασχολείται με τη πολιτική, να μην προκαλούμε αναστάτωση,ποιοι είμαστε εμείς! άλλη η αποστολή της Εκκλησίας!"

αδέλφια όλος ο κόσμος! Ταπείνωση και περισυλλογή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.