Ετικέτες

13.7.15

ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ!!!!




ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ !! Πέρασαν το νομοσχέδιο για την Ιθαγένεια! Μπράβο κ. Τασία είστε καταπληκτική! Φυσικά είστε και ξεκάθαρη, γιατί αυτά που φέρατε στη βουλή των Ελλήνων (μα τι λέω των μουσουλμάνων) τα είχατε σχεδιάσει και τα υλοποιήσατε με αρωγό πάντα το ΠΑΣΟΚ και το ΠΟΤΑΜΙ άξιοι συμπαραστάτες και προπαντός ευαίσθητοι σε ανθρώπινα δικαιώματα, προσδιορισμό φύλων, ενάντια στο ρατσισμό και ό,τι υποτάσσει η νέα τάξη πραγμάτων που φυσικά την υπηρετείτε πιστά είτε ακούσια είτε εκούσια.

Και το περάσατε και κατεπείγον! Άκουσον! Σας άκουσα, αν δε κάνω λάθος και στο MEGA να το υπερασπίζεστε, γιατί τάχα είναι εγκλωβισμένοι σε στρατόπεδα συγκεντρώσεως και είναι έτοιμοι να εξεγερθούν! Να είμαι και δίκαιος πρέπει να πω πως μπορεί να είναι και παραμύθι του καναλιού! Δεν ξέρω φίλη μου Τασία, αλλά πλάθουν κάτι ωραία παραμύθια... ούτε ο Αίσωπος δεν θα μπορούσε να τα διανοηθεί!

Έτσι, λοιπόν, θα δίνετε ιθαγένεια σε όλα τα παιδιά των λαθρομεταναστών, μάλλον καλύτερα ΕΠΟΙΚΩΝ,  που προωθούν σκοτεινές δυνάμεις, σαν - καλή του ώρα - τα ιδρύματα του ΣΟΡΟΣ και θα καθορίζουν την εσωτερική και εξωτερική πολιτική αυτής της δύσμοιρης χώρας ανάλογα με τα σχέδια τους! 

Ένα παράδειγμα: Θα παίρνουν ιθαγένεια τα παιδιά των Αλβανών που έχουν έρθει παράνομα θα πηγαίνουν στην Ήπειρο και θα απαιτούν αυτοδιάθεση και ένωση με την Αλβανία, το ίδιο και στη Θράκη στα νησιά και ούτω καθεξής. Θα ανεγείρονται τζαμιά σαν μανιτάρια σε κάθε γειτονιά με ψηφίσματα και ίσως δούμε στην αρχή του συντάγματος να γράφετε "Εις το όνομα του ΑΛΛΑΧ". Δεν θα πειράζει, όμως, φίλη μου Τασία... έτσι θα υπάρχει κοινωνική δικαιοσύνη και δεν θα αισθάνεται άβολα και απομονωμένος ο καημένος πρόσφυγας - ΕΠΟΙΚΟΣ!

Έτσι θα μοιράσετε και γαίες, σπίτια σε όλους αυτούς, για να μην νιώθουν την απόρριψη, αλλά δεν θα πειράζει φίλη μου Τασία, γιατί αυτές οι πρακτικές συνάδουν με την Ευρωπαϊκή κουλτούρα και προοπτική!

Δεν μας πείθει Τασία μου η ευαισθησία σου περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων! Κάποια λαμογιά υπάρχει εδώ! Εσείς οι νομικοί τις ξέρετε καλά! Αλλά βρε παιδί μου πώς τα καταφέρνετε και παίρνετε διαχρονικά θέσεις κλειδιά δεν μπορώ να το καταλάβω... Το μόνο που θέλω να σου πω:

ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ! ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ...

Ένας άσημος γεωργός.-



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.