Ετικέτες

31.7.15

Μια φωτογραφία, χίλιες … σκέψεις!!


Δείτε προσεκτικά αυτή τη φωτογραφία και αναλογιστείτε:



– Αυτός ο λαός δεν είναι, που πάνω στην απελπισία του, εναπόθεσε τις ελπίδες του, σ’ ένα λαοπλάνο διεστραμμένο εγκληματία!?

– Αυτός ο εγκληματίας, δεν ήταν, ο λαϊκιστής που εκμεταλλεύτηκε τον πόνο, τη φτώχεια και τα πολιτικά αδιέξοδα ενός λαού, που του υποσχέθηκε τα πάντα, που είχε όλες τις λύσεις στα προβλήματα του, που κέντρισε το Εθνικό του φρόνημα και τον εγωισμό του, που του έταξε κύρος, αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια!?

– Αυτός ο λαός, μ’ αυτό τον διεστραμμένο λαοπλάνο Ηγέτη, δεν είναι που επαναστάτησε κατά του «κατεστημένου» και εκστράτευσε για να αλλάξει τον κόσμο και να «σώσει» ΟΛΕΣ τις κοινωνίες, από τις απειλές και τα δεινά, που …. μόνο αυτός έβλεπε!?

– Αυτός ο διεστραμμένος λαϊκιστής, δεν είναι που έσπειρε στο λαό του, τις θεωρίες συνωμοσίας, που γέμισε τη συνείδηση του με απειλητικά φαντάσματα, που τον αναγόρευσε …. ως το περιούσιο ανάδελφο Έθνος της Αρίας Φυλής, που όλοι οι άλλοι στον κόσμο ζηλεύουν, εχθρεύονται και άπαντες την μάχονται για να την καταστρέψουν!!

– Αυτός ο λαός, αυτό το Έθνος, αυτή η κοινωνία, δεν είναι που ψήφισε με ελευθέρα τη βούληση και με δημοκρατικές διαδικασίες, που επέλεξε ένα διεστραμμένο Ηγέτη, που μπορεί ο ίδιος μεν να είχε τις καλύτερες των προθέσεων για το λαό του και να εκπονούσε τέλεια σχέδια, για να τον αναδείξει ως κυρίαρχο πάνω στη γη, …… ΑΛΛΑ τελικά τον κατέστρεψε!?

– Αυτός ο λαός, δεν ήταν που ζητωκραύγαζε και αφοσιώθηκε (ψυχή και σώματι), σ’ ένα διεστραμμένο Ηγέτη, που τον ανέδειξε και …. ΜΕΤΑ τον έψαχνε για να τον κρεμάσει, που νιώθει ντροπή σε κάθε αναφορά του ονόματος του, που θα ήθελε να ξεχάσει και να διαγράψει από την Ιστορία του!?

Οι Ηγέτες κρίνονται μόνο εκ του αποτελέσματος (και όχι τις προθέσεις των) και οι λαοί …. πληρώνουν τις επιλογές τους!!


Εγκληματίες και εγκληματικές οργανώσεις, δεν είναι κυρίως τα γραφικά καραγκιοζάκια, που ζωγραφίσουν σβάστικες στα μπράτσα τους, που κουρεύουν γουλί τα (αδειανά) κεφάλια τους και που πλακώνονται στο ξύλο με όποιον βρουν!!

Εγκληματίες είναι αυτοί που υπνωτίζουν με τα παραμύθια τους και «μαγεύουν» με τους θεατρικούς λαϊκισμούς τους και τις ανέξοδες κοσμοθεωρίες τους …. τις μάζες (τέτοιες μάζες όπως στη φωτογραφία), για να τις οδηγήσουν …. συντεταγμένα και με τη θέληση τους, στην καταστροφή!! Αυτοί είναι οι πραγματικοί φασίστες και εγκληματίες, που πάντα υπάρχουν, σ’ όλες τις κοινωνίες και καραδοκούν, να βρουν γόνιμο έδαφος, για να αναδειχθούν και να κυριαρχήσουν!!

Η Ιστορία γράφεται και είναι αμείλικτη, διότι απλά, είναι …. ο πρόλογος της μοίρας κάθε κοινωνίας!!

ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.