Ετικέτες

28.6.15

Προάγγελος της Ανάστασης το τέλος του ψευτορωμαίικου.



Γιώργος Θαλάσσης

Καμιά φορά ο Θεός χρησιμοποιεί ακόμα και έναν άθεο για το σχέδιό Του.

Ένας άθεος κομμουνιστής Γκορμπατσόφ έβαλε την ταφόπλακα στην άθεη Σοβιετία και έγινε άθελά του ο προάγγελος της Ρωσίας των Δικέφαλων Αετών.

Ο Αριστερός Τσίπρας, ας ευχηθούμε, να κάνει το ίδιο και να σπρώξει την ταφόπλακα στο ψευτορωμαίικο ανοίγοντας άθελά του τον δρόμο της Ανάστασης των Βυζαντινών Δικέφαλων Αετών στη βασανισμένη Πατρίδα μας.

Το ψευτορωμαίικο φέρθηκε στον Ελληνισμό σαν κακιά μητριά από την γέννησή του ως τις μέρες μας. Δεν αγωνίστηκαν για αυτό οι ήρωες πατέρες μας. Δεν αγωνίστηκαν για αυτό τα λιοντάρια της Επ-Ανάστασής μας. Δεν είναι αυτό το κατάντημα η Πατρίδα μας. Δεν είναι αυτό το κακέκτυπο της αντίχριστης Δύσης η αληθινή μας Πατρίδα. Ψεύτικη ελευθερία κερδίσαμε μετά τον τουρκικό ζυγό.

Ψεύτικη Ρωμανία (Βυζάντιο) μάς έχτισαν οι Σαμαράδες της εποχής μετά την απελευθέρωση. Ώρα να το γκρεμίσουμε με το ΟΧΙ μας την ευλογημένη Κυριακή της 5ης Ιουλίου.

Μόνοι πορευθήκαμε στους Αιώνες ως Γένος και κόντρα στις επιθέσεις όλων των λαών επιζήσαμε. Κάθε τέλος κρύβει μια νέα αρχή, ας την ζήσουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.