Ετικέτες

28.6.15

ΔΑΚΡΥΑ ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΜΜΕΝΟ (ΒΙΝΤΕΟ)



Εάν οι 16 σελίδες εγκριθούν από τον ελληνικό λαό, θα σηματοδοτήσουν το τέλος ακόμα και της ύπαρξης της Ελλάδας.


Ούτε ένα αεροπλάνο δεν θα σηκώνεται να αναχαιτίσει τα τουρκικά αεροσκάφη, ούτε ένα πλοίο θα φεύγει από το ναύσταθμο.


Μας ζητούν να μειώσουμε κατά 20% το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων.



Ιδιαίτερα φορτισμένος και συγκινημένος ήταν ο Πάνος Καμμένος από το βήμα της Βουλής, όπου προχώρησε σε βαρύ κατηγορώ κατά του προέδρου της ΝΔ αλλά και των εταίρων. 

Ο υπουργός της Εθνικής Άμυνας είπε πως οι Μέρκελ και Ολάντ είπαν στον Σόιμπλε να κλείσει τη συμφωνία πριν τη Δευτέρα και πως έλεγαν στους αντιπροσώπους της Ελλάδας ότι πρέπει να καταλάβουν ποιος κάνει κουμάντο.

«Είπαμε ένα μεγάλο όχι, που ήταν απόφαση κατά της εξαθλίωσης του λαού». «Ζητούν ουσιαστική κατάργηση των επικουρικών συντάξεων, κατάργηση του ΕΚΑΣ, μείωση των δαπανών για αμυντικούς σκοπούς και μείωση προσωπικού».

Και υπογράμμισε:
«Εάν οι 16 σελίδες εγκριθούν από τον ελληνικό λαό, θα σηματοδοτήσουν το τέλος ακόμα και της ύπαρξης της Ελλάδας».

Στη συνέχεια ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ αναφέρθηκε στη ζητούμενη από τους δανειστές μείωση των αμυντικών δαπανών κατά 400 εκατ. ευρώ.

«Σημαίνει πλήρης αποκλεισμός της χώρας. Ούτε ένα αεροπλάνο δεν θα σηκώνεται να αναχαιτίσει τα τουρκικά αεροσκάφη, ούτε ένα πλοίο θα φεύγει από το ναύσταθμο, ούτε τις ΝΑΤΟϊκές μας υποχρεώσεις θα μπορούμε να τιμήσουμε. Μας ζητούν να μειώσουμε κατά 20% το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων.»

«Καμμένος: Μας ζητούν να υποστείλουμε την πατρίδα. Μας ζητούν να σταματήσουμε να προστατεύουμε την εθνική μας κυριαρχία. Ποιος μπορεί να το αποφασίσει αυτό; Ποιο κόμμα, ποιος υπουργός; Ποιος πολίτης;»

Τόνισε ακόμη πως υποχρέωση κάθε υπουργού Άμυνας είναι να παραδώσει την πατρίδα του ούτε χιλιοστό λιγότερηγια να αναρωτηθεί στη συνέχια, εάν θα περάσουν τα σχέδια του Σόιμπλε και του ΔΝΤ σε ένα δημοψήφισμα που αφορά όλη την Ευρώπη.

Λίγο αργότερα, επιτέθηκε δριμύτατα στον Αντώνη Σαμαρά, λέγοντας:

«O κ. Σαμαράς καταδίκασε τη ΝΔ να υπερασπίζεται το ΠΑΣΟΚ, τον Παπανδρέου, τον φίλο του τον Άλεξ Ρόντο.»

Δείτε το βίντεο:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.