Ετικέτες

21.6.15

Ενημέρωση για τον Δημήτριο (καρκίνος και επέμβαση) - 3η ανάρτηση



Δείτε εδώ τις παλιότερες αναρτήσεις: 1η ανάρτηση - 2η ανάρτηση


Ο Δημήτριος έχει συνέλθει μεν, αλλά η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη. Έχει αφαιρεθεί ολόκληρος ο οισοφάγος και μέρος του στομαχιού. Από το υπόλοιπο στομάχι κατασκευάστηκε καινούριος οισοφάγος. Θα μείνει στο νοσοκομείο για 2 περίπου εβδομάδες μιας και δεν επιτρέπεται ούτε καν να πιει νερό...

Συγγνώμη για τις λεπτομέρειες. Τις δημοσιεύω για να τονίσω την ανάγκη να προσευχηθούμε γι αυτόν και τους δικούς του, ώστε ο Θεός να τους ενισχύσει σε αυτήν την επώδυνη δοκιμασία:

σύζυγος: Αικατερίνη και τα δυο παιδιά του (δεν δημοσιοποιώ τα ονόματα)
γονείς: Ηλίας και Βασιλική
αδερφή: Ευσταθία

Νεότερη εξέλιξη 22/6: Ο Δημήτριος έχει πολύ καλή διάθεση και ψυχολογία. Τον επισκέφθηκα στο νοσοκομείο εχθές και έμαθα ότι θα βγει μάλλον την Τετάρτη. Δεν μπορεί να λάβει τροφή ή νερό από το στόμα για τις επόμενες 10 μέρες περίπου και αυτό θα γίνεται μέσω ειδικού "σωλήνα"... Παρόλα αυτά το αντιμετωπίζει πολύ θετικά. Έχει αλλάξει η προσέγγιση του προς το Θεό και αυτό του δίνει μεγάλη δύναμη!

Το κρίσιμο σημείο είναι πλέον σε 2 εβδομάδες οπότε και θα μάθουμε τα αποτελέσματα της βιοψίας. Να ευχόμαστε να είναι όσο το δυνατό πιο καλά και να μπούμε πλέον σε μια διαδικασία αποκατάστασης της υγείας του στο μεγαλύτερο δυνατό ποσοστό. 

Ευχαριστώ θερμά!

Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.