Ετικέτες

3.4.15

Ομιλία π. Νεκτάριου Μουλατσιώτη για το χάραγμα!


Στο εξωτερικό έχει ήδη γίνει πράξη η αχρήματη κοινωνία και η πλήρης ηλεκτρονική παρακολούθηση, π.χ. στη Σουηδία και την Αγγλία. Σχεδόν τα πάντα γίνονται ηλεκτρονικά και με κάρτες και το επόμενο βήμα είναι το τσιπάρισμα... Δεν είναι συνωμοσιολογία, είναι η πραγματικότητα και έρχεται και σε εμάς σύντομα...

Μιλά επίσης για την απόλυτη παρακολούθηση! Όχι μόνο με κάμερες, αλλά... και αλλιώς. Αν π.χ. πεις στο παιδί σου (π.χ. αγοράκι) ότι ΔΕΝ πρέπει να παντρευτεί τον συμμαθητή του (που είναι επίσης αγοράκι) και το πει στο σχολείο, η δασκάλα υποχρεούται να ενημερώσει την αστυνομία και ο εισαγγελέας σε κατηγορεί αυτόματα ως ρατσιστή (κατά των ομοφυλοφίλων) και πας φυλακή!!!  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ δηλαδή.


Τα ΣΟΔΟΜΑ και τα ΓΟΜΟΡΑ...

Άλλο παράδειγμα: ιερέας κατηγορείται ως ρατσιστής, διότι δημοσιογράφος υποκρίνεται τον ομοφυλόφιλο και τον παγιδεύει ζητώντας του να προσευχηθεί γι αυτόν... Ο ιερέας του λέει ότι αυτό είναι αμαρτία και ότι θα προσευχηθεί γι αυτόν και βρίσκει τον μπελά του αφού ο δημοσιογράφος τον καταγράφει και δημοσιεύει σε εφημερίδα την συζήτηση-εξομολόγηση!!!

Δείτε το βίντεο:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.