Ετικέτες

15.3.15

Πληροφορίες για σημαντική ανακοίνωση από τον Πούτιν τις επόμενες ημέρες.


Παρά τη σημερινή μετάδοση...εικόνων από τη ρωσική τηλεόραση από τη συνάντηση του Ρώσου προέδρου Vladimir Putin με τον επικεφαλής του Ανώτατου Δικαστηρίου της χώρας Vyacheslav Lebedev στην κατοικία του Ρώσου προέδρου οι φήμες ξεκίνησαν ξανά να οργιάζουν αναφορικά με την κατάσταση στη Ρωσία.

Όπως μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ ο δείκτης του ρωσικού χρηματιστηρίου ETF Trust RSX έπεσε κατά 1,5% από τη στιγμή που πληροφορίες είδαν το φως της δημοσιότητας ότι το Κρεμλίνο ετοιμάζεται για μια σημαντική ανακοίνωση τις επόμενες ημέρες.

Πηγή κοντά στο περιβάλλον της ρωσικής προεδρίας ζήτησε από τα μεγάλα ρωσικά ΜΜΕ να είναι έτοιμα για έκτακτη συνέντευξη Τύπου αναφέρει το Vlasti.net.

Ο Alexei Mukhin διευθυντής του κέντρου πολιτικών πληροφοριών επιβεβαίωσε τη φήμη λέγοντας ότι αναμένει κάτι σημαντικό. Κληθείς να σχολιάσει τις φήμες για την υγεία του Ρώσου προέδρου απέφυγε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει ότι ο Πούτιν είναι «εκτός υπηρεσίας».

Παράλληλα άλλες φήμες αναφέρουν ότι το προσωπικό της ρωσικής πρεσβείας στο Λονδίνο εγκαταλείπει σταδιακά την πρεσβεία και αναχωρεί για τη Μόσχα. Οι φήμες αυτές προέρχονται από ένα και μόνο tweet βέβαια στο οποίο αναφέρεται πως: «Όλοι οι υπάλληλοι της Ρωσικής πρεσβείας στο Λονδίνο, από διάφορους υπαλλήλους και ακολούθους τις τελευταίες ημέρες έχουν εγκαταλείψει τη χώρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.