Ετικέτες

12.3.15

Το μεγαλείο της Ανθρωπιάς: Νεαρός προσφέρει παπούτσια σε άστεγο στην Πανεπιστημίου...


Σχόλιο: Αν και δεν ξέρω ποια είναι η σχέση του νεαρού με την εκκλησία μας, οφείλω να αναγνωρίσω ότι είναι περισσότερο Χριστιανός από πολλούς από εμάς... Ας φροντίσουμε να τον μιμηθούμε!

Να θυμίσω ότι ανάλογο παράδειγμα είχε δώσει ο Άγιος Νεκτάριος προσφέροντας ως διευθυντής της Ριζαρείου σχολής το δικό του ζευγάρι παπούτσια (και μοναδικό!) σε φτωχό φοιτητή. 

Τιμή Αγίου, μίμησις Αγίου. Ο Άγιος Νεκτάριος ας πρεσβεύει για σένα αδερφέ και ας σε καθοδηγεί.


Ένα συγκλονιστικά ανθρώπινο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα επί της Πανεπιστημίου.

Όπως ανήρτησε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, ο Heraklis Pnevmatikakis, ένας νεαρός άνδρας δίνει σε έναν ταλαιπωρημένο συμπολίτη μας, πιθανότατα άστεγο, ένα ζευγάρι παπούτσια καθώς νωρίτερα τον είχε εντοπίσει να κυκλοφορεί χωρίς υποδήματα.

Για το περιστατικό έγραψε ο ίδιος χρήστης στο Facebook: "Έχω δει παρόμοιες φάσεις σε διάφορα site, αλλά αυτό το έζησα σήμερα στην Πανεπιστημίου όπου είχα πάει να κάνω service στη φωτογραφική μου μηχανή (εξού και η φωτογραφική ετοιμότητα). Έτσι απλά ο νεαρός χωρίς φανφάρες έκανε αυτό που βλέπετε...... μπράβο σου φίλε!!!"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.