Ετικέτες

22.2.15

Xέστης ο Τούρκος Πτέραρχος Akın Öztürk …Σήκωσε 16 Μαχητικά για πετάξει στο Αιγαίο!

akin-ozturk

Επειδή εδώ στο Βετεράνο  έχουμε  αναγνώστες που θέλουν να μαθαίνουν την Αλήθεια …Ας την πούμε λοιπόν!

Ξεκινώντας με το θέμα της Πτήσεως του Αρχηγού της Τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας με το F16D Block 50+η πτήση έγινε κατά την διάρκεια ασκήσεως της Τουρκικής Μοίρας 162nd Kurt (Wolf) και 172nd Zıpkın (Harpoon) squadrons!
Ο Τούρκος Πτέραρχος για να γίνει η Πτήση  κάθετα στο Αιγαίο στα Διεθνή ύδατα και να Βιντεοσκοπήσει την Πτήση για καθαρά προπαγανδιστικούς λόγους και όχι για τσαμπουκά,…Σχεδιάστηκε απο  επιτελείς μια  Εισβολή από 16 Μαχητικά που έκαναν προσβολή σε όλο το Αιγαίο …Την ημέρα εκείνη είχαμε 16 Τούρκικα μαχητικά σε τρεις σχηματισμούς ! (17/2/2015)
Ο Σχηματισμός του Τούρκου Αρχηγού της Τουρκικής Αεροπορίας δεν έλαβε μέρος σε καμιά εισβολή ….Για να τα βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους ,ο Τούρκος είχε στο σχηματισμό του καιτέσσερα μαχητικά από Βετεράνους Πιλότους και όχι εκπαιδευόμενους όλοι Οπλισμένοι ! ( Ο σχηματισμός των Οπλισμένων Μαχητικών έσπασε σε ζεύγη μόνο  όταν έφτασαν στην Περιοχή τα Ελληνικά Μιράζ)
Αυτά έκαναν τις Παραβιάσεις
Στο ίδιο σχηματισμό πέταγε ο ίδιος και το συνοδευτικό  του δίπλα …που στη πίσω θέση υπήρχε αξιωματικός των πληροφοριών  που βιντεσκοπούσε την πτήση εκτός από την κάμερα που είχε στο πιλοτήριο το F-16 του Τούρκου Αρχηγού !
Προπομπός του σχηματισμού  πετούσε μη οπλισμένο μαχητικό για έλεγχο της περιοχής που θα πέταγε ο Τούρκος  και έτσι διέσχισαν την θάλασσα του Αρχιπελάγους !
Ταυτόχρονα  δύο σχηματισμοί των Τούρκων από δύο τετράδες  πέταγαν Βόρεια και Νότια στην περιοχή για να τραβήξουν την Ελληνική ετοιμότητα πάνω τους !
Ο Τούρκος αν και είχε τέσσερα μαχητικά οπλισμένα κατά την αναγνώριση του  από Ελληνικά ΜΙράζ που έφτασαν στην περιοχή δεν ενεπλάκησαν σε εμπλοκές ούτε έκανε καμιά αναστροφή !
Τώρα να μιλάνε να γράφουν οι Τούρκικες Φυλλάδες για Επίθεση του Τούρκου Πτεράρχου είναι για τα Μεμέτια γιατί ούτε η ηλικία του Αρχηγού  δεν το επιτρέπει  τα «G «ούτε το F-16  μπορεί να κάνει μαγκιές απέναντι στους Δελτάδες των Μιράζ !
Κάποιοι λένε οτι το F-16 το πέταγε ο δεύτερος πιλότος και όχι ο Öztürk …Για όσους δεν ξέρουν στο F-16 μόνο ένας έχει το έλεγχο του μαχητικού  δείτε τη φώτο και βγάλτε συμπέρασμα !

hava-kuvvetleri-komutani-akin-ozturkun-soloturk-ucusu-nefes-kesti-DHA-379d603e36acf2f49c505eb4df7a9daa-2-t
Εμείς εδώ στον Βετεράνο βγάλαμε πρώτοι την Είδηση για την πτήση του Τούρκου και η σημερινή ακριβής ανακοίνωση του Τούρκικου Γενικού Επιτελείου με μίλια ,υψόμετρα και λοιπά  (όλο το σχέδιο πτήσης δηλαδή )είναι για τα Τουρκολάγνους !
Να θυμίσουμε πάντως και για να έχουμε και μέτρο σύγκρισης ο Αντιπτέραρχος (I) Τουρνάς Αρχηγός του ΓΕΑ που πατάει με Μιράζ 200-5 …Πετάει μέχρι την Λήμνο ολομόναχος (φώτο)και όχι με την συνοδεία όλης Αεροπορίας !
TOYRNAS1L
Αυτά προς το Παρόν αν χρειαστεί θα επανέλθουμε !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.