Ετικέτες

28.1.15

Αυτό που προκαλεί περισσότερο είναι η υποκρισία κάποιων «Χριστιανών»!

No 588145

Σχόλιο: Όλοι οι σκεπτόμενοι ορθόδοξοι χριστιανοί συμφωνούμε ότι είναι προτιμότερο να έχουμε απέναντί μας έναν συνεπή ως προς τη στάση του και ειλικρινή άθεο παρά έναν υποκριτή και "δήθεν" Χριστιανό που εμπαίζει τον Θεό!

Εξαιρετικό άρθρο. Απολαύστε το...

Την Κυριακή, 25 Ιανουαρίου του 2015, το μεγαλύτερο μέρος του Ελληνικού λαού, δήλωσε ηχηρά προς τους ξένους κατακτητές και τους εντολοδόχους τους στην Ελλάδα πως φτάνει ως εδώ! Τέρμα η κινδυνολογία, ο αυταρχισμός, η εξαπάτηση και η οικονομική εξαθλίωση. Έστειλε σαφέστατο μήνυμα πως τοποθετεί πάνω απ’ όλα την εθνική του αξιοπρέπεια και δεν φοβάται πια τίποτε άλλο εκτός από την περαιτέρω καταρράκωσή της. Τώρα αν θα το υλοποιήσουν, όσοι έλαβαν την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης, είναι ζήτημα που θα παρακολουθήσουμε στενά.

Ευτυχώς όμως δεν δόθηκε αυτοδυναμία στο ΣΥΡΙΖΑ επειδή θα ήταν, κατά τη γνώμη μου, ολέθρια για τον τόπο αφού τα πολιτικά του στελέχη, μάλλον θα επέβαλαν αλλαγές που θα έθιγαν πατροπαράδοτες αξίες, της πλειοψηφίας των Ελλήνων, για να προβάλουν το «προοδευτικό» τους προφίλ. Γεγονός που θα προκαλούσε πολλές αντιδράσεις. Κι ευτυχώς από την άλλη που ο κ. Καμένος, παρ’ ότι …«χαμηλού νοητικού επιπέδου», τόσο για τους «φωστήρες» που επέλεγαν επί τόσο καιρό, την …πατριωτική και γεμάτη από …φόβο Θεού ΝΔ, όσο κι από σημαντική μερίδα «προοδευτικών», είχε την ευφυία, να δεσμευτεί πριν τις εκλογές ότι θα στηρίξει μελλοντική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Δόθηκε έτσι διέξοδος, σε όσους δεν επιθυμούσαν άλλη κοροϊδία απ’ τους επαγγελματίες υποκριτές της ΝΔ που σε αγαστή συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ, παραχωρούσαν εθνική κυριαρχία, ξεπουλούσαν δημόσια περιουσία και καταπατούσαν κάθε εργασιακό δικαίωμα, υπονομεύοντας το δημοκρατικό πολίτευμα κι εγκλωβίζοντας τους Έλληνες πολίτες.

Μετά το εκλογικό αποτέλεσμα, θα περίμενε κανείς, απ’ όσους είναι υπαίτιοι για την κατάντια της Ελλάδας, να σκύψουν το κεφάλι και ν’ αναλογιστούν με ποιον τρόπο θα ελαφρύνουν την ψυχή τους για τον όλεθρο που επέφεραν στην χώρα. Αντ’ αυτού άρχισαν τα όργανα για τη νέα κυβέρνηση πριν ακόμη αναλάβει τα κυβερνητικά της καθήκοντα. Η κ. Βούλτεψη, βουλευτής της ΝΔ και …στύλος της Ορθοδοξίας, επεσήμανε με νόημα πως ο νέος πρωθυπουργός είναι ο μόνος που δεν ορκίστηκε στο Ευαγγέλιο! Σωστά! Οφείλουμε όλοι να αναγνωρίσουμε πως σύσσωμα τα στελέχη της ΝΔ, πρόταξαν τα στήθια τους, για να …προστατέψουν τις θρησκευτικές αξίες των Ελλήνων! Ο …θρήσκος κ. Χατζηδάκης (της ΝΔ), ως Υπουργός Ανάπτυξης, μόχθησε πολύ ώστε να επιτύχει την κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας που επεβλήθη επί εκατονταετίες! Ο θρήσκος συνεταίρος της ΝΔ, κ. Λοβέρδος (του ΠΑΣΟΚ), ως Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, έδωσε 4 μόρια για …οικογενειακούς λόγους, στους αιτούντες μετάθεση εκπαιδευτικούς που συνήψαν σύμφωνο συμβίωσης! Κι όλα αυτά επιτεύχθηκαν, προφανώς με την Θεία Φώτιση που απέκτησαν τα στελέχη της ΝΔ μετά από ολονύκτιες αγρυπνίες και ατέρμονες νηστείες! Η προσήλωσή τους στα ιερά και τα όσια της φυλής και το πνεύμα Χριστιανικής ταπεινοφροσύνης που τους διακατείχε, ήταν τόσο ισχυρά που τους καθοδηγούσαν ώστε, μετά από πολλή προσευχή, να παραχωρούν ταπεινά όλα, όσα οι ξένοι δανειστές απαιτούσαν! Κάπως έτσι κατάφεραν κι …έσωσαν τελικά την Ελλάδα! Προφανώς για να την παραχωρήσουν ακέραιη στα ξένα αφεντικά τους. Συμφωνείτε κυρία Βούλτεψη;

Ρητορικό βεβαίως το ερώτημα. Προφανώς συμφωνεί! Αλλιώς δεν θα εξαπέλυε επίθεση στο νέο πρωθυπουργό, για τον πολιτικό του όρκο. Αλλά για να τελειώνει το παραμύθι της υποκρισίας από διάφορους πολιτικούς καθώς και «πιστούς Χριστιανούς». Δεν έχω καμμία ταύτιση με τις θρησκευτικές απόψεις του κ. Τσίπρα. Είμαι εκ διαμέτρου αντίθετος. Σήμερα! Δεν γεννήθηκα όμως χθες! Θυμάμαι με πολλή θλίψη τη δική μου απιστία και τα δικά μου ειρωνικά σχόλια και «ευφυολογήματα» για τη Θρησκεία μας και τον ίδιο τον Χριστό μέχρι που ο Θεός μου έδωσε την ευκαιρία, να Τον πλησιάσω μετά από ένα προσωπικό ισχυρό στραπάτσο. Αν όσοι κατηγορούν τον κ. Τσίπρα, αισθάνονται καλύτεροι απ’ αυτόν, ας αναλογιστούν την παραβολή, «Τελώνου και Φαρισαίου»! Αν όμως την παλληκαριά που επιδεικνύουν στα λόγια, τόσο αυτός όσο κι ο κ. Καμένος, την αποδείξουν στην πράξη, είμαι σίγουρος πως ο Θεός θα βοηθήσει και τους δύο για το καλό του τόπου. Αξίζει εδώ να τονισθεί πως ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ μπορούσε να συγκυβερνήσει με το θολό «Ποτάμι» του κ. Θεοδωράκη και να έχει πλειοψηφία, πέντε βουλευτών παραπάνω, ΕΠΕΛΕΞΕ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ με τους ΑΝ.ΕΛ, ανακοινώνοντας τη συνεργασία μαζί τους πριν καν συναντηθεί μαζί του! Για να υποστεί κατόπιν τη σκληρή κριτική, κάθε λογής «προοδευτικών» ακόμη και μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ ότι «συνεργάζεται με ακροδεξιούς»!

Γα το ζήτημα δε του θρησκευτικού όρκου, ας πάψουν να ανησυχούν οι … ευσεβείς Χριστιανοί όπως η κ. Βούλτεψη αλλά και «απλοί πολίτες», οι οποίοι αρθρογραφούν ή σχολιάζουν, διαρρηγνύοντας τα ιμάτιά τους για την πράξη αυτή. ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΣΕΒΕΙΑ ΟΤΙ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ Ο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΟΡΚΟΣ. Όπως παραγγέλνει σαφώς ο Κύριός μας, δεν πρέπει να ορκιζόμαστε πουθενά και για τίποτε στο όνομά Του! Κατά λάθος, ο κ. Τσίπρας έκανε το σωστό, παίρνοντας απλώς την ευχή του Αρχιεπισκόπου. Δεν υπήρχε όμως πρόβλημα για όλους αυτούς όταν πολύχρωμοι πολιτικά απατεώνες ορκίζονταν στο ιερό Ευαγγέλιο, καταπατώντας τον όρκο τους όπως και την εντολή του Κυρίου κι εξαπατώντας μετά τον κόσμο με χοντροκομμένα ψέμματα.

Από την άλλη, η δυσφήμηση συνεχίζεται αμείωτη, κυρίως του κ. Καμένου για τη συνεργασία του με τον κ. Τσίπρα. Τι δεν καταλαβαίνουν, όσοι τάχα ανησυχούν για τη συνεργασία Τσίπρα – Καμένου; Πως αν δεν συνεργαζόταν ο κ. Καμένος, θα τον οδηγούσε κατευθείαν στην «αγκαλιά», του προθύμου κ. Θεοδωράκη με τις γνωστές «προοδευτικές» απόψεις; Αυτό προτιμούσαν οι συγκεκριμένοι «πιστοί»; Διάβασα ένα άρθρο όπου ο συγγραφέας, αναφερόμενος στον κ. Καμένο, τον χαρακτηρίζει «ανεξάρτητο δεκανίκι», διαπιστώνοντας πως «είναι γλυκιά η καρέκλα»! Συμφωνώ με τη διαπίστωση περί γλυκιάς καρέκλας αλλά δεν αφορά τον συγκεκριμένο. Αν επιθυμούσε «καρέκλα», θα την είχε κατακτήσει εύκολα μετά τις εκλογές του 2012, παραμένοντας στη ΝΔ. Αρκεί να …συγχρονιζόταν με τις κολοτούμπες του κ. Σαμαρά, τον Δεκέμβριο του 2011!

Ως απλός πολίτης που παρακολουθεί τα τεκταινόμενα, εκτιμώ πως όλα τα ΜΜΕ καθώς και η ΝΔ, θα επικεντρώσουν την σκληρότατη κριτική τους κυρίως στους ΑΝ.ΕΛ. Σκοπός, να το εξαφανίσουν από τον πολιτικό χάρτη, οδηγώντας τον ΣΥΡΙΖΑ, σε συνεργασία με το «Ποτάμι» και δυναμώνοντας παράλληλα τη ΝΔ ώστε να επανέλθει, ολοκληρώνοντας το «Χριστιανικό» της έργο, της πλήρους υποδούλωσης της πατρίδας μας στους ξένους δανειστές.

Νομίζω συνεπώς πως πρέπει, να διαφυλαχθεί ως κόρη οφθαλμού, το συγκεκριμένο «κίνημα» των ΑΝ.ΕΛ όπως και η συγκυβέρνηση, όσο ο ΣΥΡΙΖΑ σέβεται τις «κόκκινες» γραμμές τους και την ευαισθησία των Ελλήνων πολιτών. Έχω την αίσθηση πως δεν υπάρχει σήμερα, καλύτερη εναλλακτική λύση από την συγκεκριμένη, αλλόκοτη πράγματι συμβίωση.

Ίσως κάνω λάθος κι ο χρόνος δείξει κάτι άλλο αλλά όσο η κριτική που γίνεται στον κ. Καμένο, αφορά τη «γραφικότητα» και τη νοημοσύνη του καθώς και την …πίστη του κυρίου Τσίπρα κι όσο αυτός θέτει ως «κόκκινες γραμμές», Πατρίδα και Θρησκεία και τις τηρεί, εγώ θα τον υπερασπίζομαι. Κι όταν η κριτική προέρχεται από υποκριτές, πολιτικούς ή «πιστούς», δεν θα την αναμασήσω, ρίχνοντας λάδι στη φωτιά, όσων επιδιώκουν να καταστρέψουν την Ελλάδα. Ασφαλώς, πρέπει να του ασκηθεί σκληρή κριτική και θα το πράξω πρώτος, αν αλλάξει στάση. Αλλά ας μην κρεμάσουμε τον κ. Καμένο επειδή δεν ορκίστηκε θρησκευτικά ο κ. … Τσίπρας!

Δημήτρης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.