Ετικέτες

11.1.15

Ισλαμικός τρόμος μετά το Παρίσι και στα Βαλκάνια


kosovo



ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Σύμφωνα με πληροφορίες , τα βαλκάνια αποτελούν μια περιοχή που ο ακραίος ισλαμισμός , έχει την δυνατότητα, όχι μόνο να πραγματοποιήσει δολοφονίες τύπου Παρισιού ,  αλλά να κινητοποιήσει εκατοντάδες και χιλιάδες Μουτζαχεντίν με την μορφή ενός κανονικού στρατού μέσα στην Ευρώπη.Ο κίνδυνος αυτός είναι γνωστός εδώ και πολύ καιρό από πολλούς εμπειρογνώμονες, αλλά το Παρίσι «απασφάλισε την περόνη της χειροβομβίδας», που μπορεί τα τινάξει τα βαλκάνια και την Ευρώπη μαζί στο αέρα.  Σύμφωνα με πληροφορίες, οι μυστικές υπηρεσίες σε Αλβανία, Σερβία, Ελλάδα, Τουρκία, Βουλγαρία και άλλες  χώρες, βρίσκονται  επι ποδός πολέμου.
Σήμερα στο Βελιγράδι πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση της επιτροπής  για τον συντονισμό των δραστηριοτήτων των υπηρεσιών ασφάλειας, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού της Σερβίας, Aleksandar Vucis, στην οποία έγινε η σύσταση ειδικής ομάδας εργασίας για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας στην Σερβία, αναφέρει η σερβική τηλεόραση rts.rs .
Στην παρούσα συνάντηση πραγματοποιήθηκε εκτενής ανάλυση της επίκαιρης κατάστασης ασφάλειας στη Σερβία, ελήφθησαν διάφορα μέτρα για αποτροπή κάποιων ενδεχόμενων τρομοκρατικών επιθέσεων στη χώρα, και, επίσης, λήφθηκαν ορισμένα μέτρα για την καταπολέμηση της διαφθοράς.
Στη συνεδρίαση ήταν παρόντες οι διευθυντές της σερβικής  μυστικής υπηρεσίας   και της Στρατιωτικής Υπηρεσίας Πληροφοριών.
Από την άλλη πλευρά , άνδρες της αστυνομίας του Κοσόβου, ανακοίνωσε το ΥΠΕΣ ,  κατάφεραν να παρεμποδίσουν έναν μεγάλο αριθμό μαχητών να αναχωρήσουν στη Συρία και στο Ιράκ, για να  πολεμήσουν  στο πλευρό του Ισλαμικού κράτους. ‘
Στο pentapostagma.gr, επισημαίνουμε ότι μόνο από το Κόσσοβο, στις πολεμικές συγκρούσεις στη Συρία και στο Ιράκ συμμετέχουν 300  αλβανόφωνοι ισλαμιστές , οι οποίοι όταν επιστρέψουν θα αποτελέσουν μέγα θέμα για τις χώρες της περιοχής.  Ο ισλαμικός φονταμενταλισμός ανθεί και βασιλεύει σε Αλβανία, Βοσνία και Κόσσοβο, και ο κίνδυνος είναι πολύ μεγαλύτερος από αυτό που έλαβε χώρα στο Παρίσι.

πηγή: http://www.pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.