Ετικέτες

3.1.15

Συνεργασία με τον «Θεόφιλο»

Με ιδιαίτερη χαρά αναγγέλλω την εθελοντική συνεργασία μου με τον «Θεόφιλο» τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό για τη στήριξη της ελληνικής τρίτεκνης και πολύτεκνης οικογένειας
Ήταν παραμονή της Πρωτοχρονιάς όταν ήρθα σε επικοινωνία με τον «Θεόφιλο» και έθεσα τον εαυτό μου στην διάθεση του Προέδρου του συλλόγου!
Βρέθηκαν δυο τομείς που θα ήθελα να δοκιμαστώ, οι οποίοι και με ενδιαφέρουν, αλλά και έχω τις αναγκαίες γνώσεις για να αντεπεξέλθω των απαιτήσεων! 


Η οικογένεια και δη η πολύτεκνη βρίσκεται σε δεινή κατάσταση, καθώς επιδόματα κόβονται, εισοδήματα όχι μόνο λιγοστεύουν, αλλά και εξαφανίζονται! 
Όμως, οι ανάγκες τρέχουν και γίνονται όλο και πιο πιεστικές, φέρνοντας στην μνήμη το ερώτημα του Μεγάλου Βασιλείου: «Εάν οι έχοντες, έδιναν το περίσσευμά του στους μη έχοντες, θα υπήρχε αδικία μεταξύ των ανθρώπων;» Από τον Βίο του Αγίου και Θαυματουργού Σπυρίδωνος, όταν ήρθε στο επισκοπίο του έναν ενδεής, ο οποίος του είπε ότι ζήταγε σιτάρι από έναν πλούσιο μεγαλέμπορα, και εκείνος τον έδιωξε, το βράδυ έπεσε τόση βροχή που διέλυσε την αποθήκη του πλουσίου και όχι μόνον ο εμπερίστατος άνθρωπος αλλά και πολλοί άλλοι μάζεψαν τους συναγμένους καρπούς!

Για αυτό, να μην γίνουμε άφρονες πλούσιοι που λένε στον εαυτό τους: φάε, πιες και ευχαριστήσου με τα αγαθά που έχεις κλείσει στην αποθήκη σου, αλλά 
ΔΩΣΤΕ Ο΄ΤΙ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊΣ,
ΔΩΣΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΠΛΟ
ΡΩΤΗΣΕ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕ'ΤΟ
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΔΩΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΙΟ ΑΝΑΓΚΑΙΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ 

Πληροφορίες για όλα τα παραπάνω, μπορείτε να τα βρείτε στο περιοδικό που άρχισε πρόσφατα να εκδίδει ο «Θεόφιλος», το πρώτο τεύχος του οποίου μπορείτε να το κατεβάσατε από την διεύθυνση Θεόφιλος Περιοδικό, και έχει την πιο κάτω εικόνα! Βεβαίως, υπάρχει και εφημερίδα με πιο πρόσφατα νέα!

Εν κατακλείδι, αισιοδοξώ σε μια αγαστή συνεργασία με τους εθελοντές, τα μέλη, και τον Πρόεδρο του «Θεόφιλου», προς Δόξα του Θεού μας, του Θεού που είναι ΑΓΑΠΗ, που μας δίδαξε και μας διδάσκει την ΑΓΑΠΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα πρέπει να αναφέρονται στη συγκεκριμένη ανάρτηση και να διατυπώνονται κόσμια ακόμα και αν διαφωνείτε.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες.