Ετικέτες

18.11.14

Μικρή σύναξη την Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014


Πριν ξεκινήσει η μικρή Σαρακοστή η ομάδα μας οργάνωσε μια μικρή γιορτούλα για τα παιδάκια του Λύρειου Παιδικού Ιδρύματος. Είχαμε σουβλάκια, τραγούδι και μια σύντομη ομιλία με αφορμή την εορτή του Αγίου Νεκταρίου. 

Ευχαριστούμε όλους όσοι εθελοντικά συνεισέφεραν με την αγάπη τους και όχι μόνο, ώστε να φέρουμε σε πέρας αυτήν την εκδήλωση.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση. 

Σημείωση: Για ευνόητους λόγους τα χαρακτηριστικά των παιδιών έχουν αλλοιωθεί.

Στήνεται σκηνικό 2011 – Νέος θίασος επί σκηνής!

marionetes



Οι σκηνοθέτες της τραγωδίας της Ελλάδας, ετοιμάζουν το στρώμα πάνω στο οποίο, θα κάνει την κολοτούμπα του ανώδυνα, ο νέος ηθοποιός που έρχεται οσονούπω, να προστεθεί στη χορεία των σωτήρων της!

Η ΗΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 10.000 ΕΤΗ & ΟΧΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΤΗ !!!

14 - 1
Η ηλικία της Γης – Θεός και Επιστήμη
“… εκτίμηση της ηλικίας της Γης γύρω στα 10.000 έτη (!) και
όχι δισεκατομμύρια έτη που πιστευόταν μέχρι τώρα”
(Αμερικανός χημικός Williard Libby)
Σημείωση ιστολογίου "Ελληνική Ναυς": Αν και ως φυσικός έχω υποστεί "πλύση εγκεφάλου" υπέρ των χρονικών κλιμάκων δισεκατομμυρίων ετών, θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι για τη φυσική τίποτα μα τίποτα δεν είναι δεδομένο μιας και όλες οι θεωρίες βασίζονται σε αξιώματα (τα οποία εξ' ορισμού δεν αποδεικνύονται) και όχι μόνο: οι εξισώσεις που περιγράφουν τα πραγματικά φυσικά συστήματα (που ούτε κι αυτές τις γνωρίζουμε απόλυτα) δε λύνονται ακριβώς και πάντα γίνονται πολλές παραδοχές, απλουστεύσεις ή προσεγγίσεις! Αν αλλάξει κανείς τα αξιώματα ή τις παραδοχές τα πάντα μπορούν να αναθεωρηθούν. Δεν λέω ότι αυτό είναι εύκολο, απλά αναγνωρίζω το γεγονός ότι στη φυσική τίποτα δεν είναι απόλυτο και τίποτα δεν είναι αναντικατάστατο... Ακόμα και μεγάλοι φυσικοί στο παρελθόν το ξέχασαν αυτό και γρήγορα διαψεύστηκαν! Συνεπώς, ας μην είμαστε απόλυτοι φίλοι μου...
Πίστη θα χρειαστείτε ούτως ή άλλως: Το θέμα είναι αν θα πιστέψετε σε μια ανθρώπινης προέλευσης θεωρία και θα δεχτείτε αβίαστα ό,τι σας λένε, χωρίς να σας ενημερώνουν "καλά" για τις παραδοχές και τις απλουστεύσεις που κάνουν ή αν θα αποδεχτείτε την θεία αποκάλυψη και την αλήθεια της Αγίας Γραφής. Η επιλογή είναι δική σας, αλλά μην ξεγελάτε τους εαυτούς σας. Καμιά από τις δυο πλευρές δεν μπορεί να σας αποδείξει τη θέση της με τη λογική... Και αν αμφιβάλλετε για το τελευταίο σχετικά με την επιστήμη τότε αναρωτηθείτε γιατί σε πολύ μεγάλα φυσικά προβλήματα υπάρχουν αντικρουόμενες ομάδες και θεωρίες και καμιά επιστημονική ομάδα δεν μπορεί να πείσει οριστικά την αντίπαλη για την ορθότητα των θέσεών της... διότι δεν μπορεί! Δεν είναι θέμα λογικής, αλλά πίστεως!!!

Τρέμουν μη μιλήσει ο Καρατζαφέρης.


...όταν ο πρόεδρος ενός μικρού κόμματος εμφανίζεται να έχει σε μια μόνο offshore κρυμμένα 1.640.000 ευρώ, άλλα 6.000.000 ευρώ και ακίνητα αξίας είκοσι εκατομμυρίων ευρώ, καταλαβαίνετε τι έχουν κλέψει τα κορυφαία στελέχη των συστημικών κομμάτων που κυβερνούσαν τη χώρα από το ΄74 μέχρι σήμερα.