Ετικέτες

13.11.14

Άγιος Ιωάννης Χρυσόστομος: Ο φθόνος είναι πάθος που δύσκολα εξαλείφεται!



Είναι προτιμότερο να έχει κανείς ένα φίδι να περιστρέφεται στα σπλάχνα του παρά να έχει φθόνο, ο οποίος να σύρεται μέσα του.

Ο Πούτιν, η Μέρκελ και η πρώτη νύχτα γάμου…! (ΒΙΝΤΕΟ)

poutin_merkel

Ο Χίτλερ μέσα της...


σχόλιο Γ.Θ : Η  μετάφραση στο βίντεο είναι κάπως προκλητική και ενδεχομένως να σκανδαλίσει. Η ουσία είναι η αντίδραση της Μέρκελ που το βλέμμα της αποκαλύπτει πάρα πολλά.... 


Προφητεία Αγ.Πορφυρίου περί Πανθρησκείας.


σχόλιο Γ.Θ. : Μια σπάνια αναφορά του Αγιασμένου Παππούλη Πορφυρίου για την πανθρησκεία πριν ακόμα γιγαντωθεί και γίνει αυτό που βλέπουμε σήμερα. Επίσης αναφορά στους σιωνιστές και σε αυτούς που δεν πιστεύουν στην ύπαρξη του διαβόλου.

Η χριστιανική αγάπη


Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος

Η πίστη και το κουράγιο μιας μητέρας που έχασε την κόρη της...



«... Φίλες και φίλοι μου Καλημέρα. Τρίτη σήμερα. Ξημέρωσε μια όμορφη μέρα, όπως μια εβδομάδα πριν που δεν ήξερα τι θα μου έφερνε. Μου φύλαγε ανείπωτο πόνο! Ένα δυνατό χτύπημα το πιο δυνατό που ένιωσα στη ζωή μου και που μπορεί να νιώσει άνθρωπος. Άνοιξα και σήμερα την πόρτα μου, όπως τότε, καλημέρισα τη ζωή και παρακάλεσα το Θεό, όπως κάθε μέρα, να μου δώσει τη δύναμη αντιμετωπίσω, ότι θα φέρει στο διάβα της. Παρακάλεσα να μου δώσει επί πλέον δύναμη όση χρειάζομαι για να σταθώ στα πόδια μου και να συνεχίσω με θάρρος τη ζωή. Παρόλο το βαθύ, το μεγάλο πόνο μου.

ΚΟΠΕΛΑ ΑΠΟ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΟΡΦΥΡΙΟ ΤΟΝ ΚΑΥΣΟΚΑΛΥΒΙΤΗ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΟΙΜΗΣΗ ΤΟΥ & ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ – ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΖΟΥΝ!


«Ὅταν εἶχε πεθάνει ὁ Γέροντας Πορφύριος [κοιμήθηκε το 1991 και ανακηρύχτηκε Άγιος στις 27 Νοεμβρίου 2013], ἦλθε μία κοπέλλα ἀπ’ τήν Αὐστραλία γιά νά τόν ἐπισκεφθῆ. Δέν ἤξερε ὅτι εἶχε πεθάνει. Ὅταν ἦλθε στό μοναστήρι, εἶδε ὅτι ἔξω δέν ὑπῆρχε κόσμος, βρῆκε τήν πόρτα ἀνοικτή καί ἀνέβηκε τροχάδην ἐπάνω στό κελλάκι του. Εἶδε, παραδόξως, τό Γέροντα νά κάθεται στό κρεββάτι, μίλησε μαζί του ἀρκετή ὥρα, εἶπε ὅ,τι ἤθελε νά πῆ, πῆρε τίς ἀπαντήσεις καί, πολύ χαρούμενη, κατέβαινε τή σκάλα.