Ετικέτες

29.10.14

Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΑΚΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ.


Ακούστε την εκπομπή "Για ποιον χτυπάει η καμπάνα;" του Διονύση Μακρή που μεταδόθηκε από το ραδιόφωνο της Πειραϊκής Εκκλησίας την 26η Οκτωβρίου 2014. Καλεσμένος ο δημοσιογράφος - συγγραφέας - τουρκολόγος Νίκος Χειλαδάκης.

ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ ...ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ


"Θα πρέπει προσεχώς η παρέλαση να καταργηθεί!
Αντ' αυτού, να έχουμε παρελάσεις ομοφυλοφίλων, οικολόγων της σεξουαλικής απελευθέρωσης, φιλόζωων και άλλων «πολύχρωμων» και να γιορτάζουμε με όλες τις τιμές την ...παγκόσμια ημέρα του σκύλου". 

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Χίλιες φορές Δόξα Σοι Ο Θεός!!!



Ζούσε κάποτε ένα γεροντάκι, που ήταν εκ γενετής τυφλός. Κάθε μέρα δόξαζε τον Θεό για τα καλά και τα άσχημα της καθημερινότητάς του. Προσευχόταν, έκανε μετάνοιες, κομποσχοίνι και εξομολογούταν συχνά. Ποτέ δεν παραπονέθηκε για το ΄΄πρόβλημά΄΄ του....

Μοριακή απεικόνιση DNA (βίντεο)


Παρακάτω μπορείτε να δείτε το βιντεάκι που μας έδειξε ο κ. Κων/νος Βουγάς στην εισήγησή του (3η κατά σειρά):

Η Ελλάδα έπαψε να λέει ΟΧΙ μετά το 1940; (Πρωτοπρεσβύτερος π.Βασίλειος Ε. Βολουδάκης)


Θρηνητική εορτή κατήντησε εδώ και χρόνια η αντιστασιακή και ένδοξη επέτειος του Έθνους μας της 28ης Οκτωβρίου 1940 εναντίον του Άξονος Παπισμού - Σιωνισμού με προκάλυμμα τη Γερμανία, εξ αιτίας της τωρινής καταστάσεως της Πατρίδος μας.


Φέτος, μάλιστα, χρειάζεται να προστεθή στον θρήνο «κλαυθμός και οδυρμός πολύς», γιατί η Ελλάς «κλαίουσα τα τέκνα της ούκ ήθελε παρακληθήναι», αφού δεν έχει πλέον υπερασπιστάς ούτε της Πίστεώς της ούτε της Πατρίδος της!

Αμφίπολη: Βίντεο από τις ανασκαφές - «στο φως» τα φτερά των Σφιγγών.


Εντυπωσιακό οπτικό υλικό διάρκειας δύο λεπτών και δέκα δευτερολέπτων από την αποκάλυψη του...
ψηφιδωτού, που βρέθηκε στο δάπεδο του ταφικού μνημείου της Αμφίπολης, έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Πολιτισμού. Πρόκειται ουσιαστικά για υλικό αμοντάριστο, σε συνοχή τα πλάνα, με φυσικούς ήχους, αφαιρώντας τις πολλές ώρες της ενδιάμεσης ανασκαφικής διαδικασίας.