Ετικέτες

25.10.14

Ολοκληρώθηκε επιτυχώς η ημερίδα!

Ορθόδοξη Αγωνιστική Ομάδα
"Άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος"

Αγιος Αποστολος Ιουδας ο Θαδδαιος Ή Λεββαιος ο προστατης μας

Ανακοίνωση

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι ολοκληρώθηκε επιτυχώς η ημερίδα  με θέμα: "Δημιουργία ή Εξέλιξη;" που διοργανώσαμε σήμερα στο Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τους εκλεκτούς ομιλητές και όσους παρευρέθηκαν και παρακολούθησαν τις εισηγήσεις ή και συμμετείχαν με την δική τους παρέμβαση. 

Για όλους εσάς που είτε λόγω απόστασης είτε λόγω εργασίας δεν καταφέρατε να έρθετε μην στεναχωριέστε, διότι θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να αναρτήσουμε όσο το δυνατόν πιο σύντομα βίντεο από τις τέσσερις εισηγήσεις, ώστε να ωφεληθείτε και να ενημερωθείτε αντικειμενικά και ορθόδοξα πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα, το οποίο δυστυχώς αποτελεί σημείο τριβής, σύγχυσης και όχι μόνο για την πλειονότητα των αδελφών μας.

Τέλος, θα αναρτήσουμε στις επόμενες ημέρες την εισήγηση του π. Λαυρεντίου, την οποία πρέπει να μελετήσετε πολύ προσεχτικά αν επιθυμείτε να κατανοήσετε την ουσία του ζητήματος από πλευράς θεολογικής. Αργότερα μαζί με τα βίντεο θα αναρτηθούν και τα βασικά συμπεράσματα της ημερίδας τα οποία αν και θα μπορούσα να σας τα περιγράψω πρόχειρα, κρίνω καλύτερο να τα διατυπώσω με προσοχή και ταυτόχρονα με τα  βίντεο για να μπορείτε να επαληθεύσετε του λόγου το αληθές.

Θα επανέλθουμε...

Εκ μέρους της ομάδος,

Γεώργιος Κεφαλιακός


Ευαγγελική περικοπή Κυριακής 26/10/2014 (ς΄ Λουκά)


Θεραπεία τοῦ δαιμονιζομένου τῶν Γαδαρηνῶν

Ο Γ. Τράγκας για τις εξελίξεις στην Κύπρο και τη στάση των πολιτικών στα εθνικά μας θέματα

tragkas_az1

Στις εξελίξεις στην Κύπρο και των τουρκικών προκλήσεων αναφέρθηκε ο Γιώργος Τράγκας στην αρχή της εκπομπής του «Απαγορευμένη Ζώνη».

Παράλληλα σχολίασε και αποκάλυψε τις θέσεις και τη στάση των πολιτικών στα εθνικά μας θέματα.

Ε, ρε γλέντια το Νοέμβρη.



Το Νοέμβρη που έρχεται αγριεμένη η τρόικα στην Αθήνα –μετά τις ανοησίες περί εξόδου από το ΔΝΤ και τις απειλές για κατάργηση των συμφωνιών- θα πέσει πολύ κλάμα.


Σας περιμένουμε σήμερα στις 11:00!

Ορθόδοξη Αγωνιστική Ομάδα
«Άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος»         
                                                         
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Ομάδα «Άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος» διοργανώνει ημερίδα με θέμα:

«Δημιουργία ή Εξέλιξη;»

Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στο Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα το Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 11:00, για να παρακολουθήσετε τέσσερις ομιλίες με σκοπό να δοθεί μια εμπεριστατωμένη απάντηση στο ερώτημα που αφορά την προέλευση της ζωής και κατ' επέκταση του ανθρώπου. Πρόκειται για δημιουργία από τον Θεό ή για εξέλιξη σύμφωνα με παράγοντες τυχαιότητας, όπως υποστηρίζει η θεωρία εξελίξεως του Δαρβίνου; Το ζήτημα θα καλυφθεί όχι μόνο από θεολογική σκοπιά, αλλά και από την πλευρά της βιολογίας, της ιατρικής και της σύγχρονης φυσικής επιστήμης.

Οι τέσσερις ομιλητές είναι οι:

1. κ. Ευάγγελος Κουτσιομήτης, αναπληρωτής καθηγητής Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

2. κ. Νικόλαος Τσαμασφύρης, φυσικός

3. κ. Κωνσταντίνος Βουγάς, μοριακός βιολόγος

4. αρχιμανδρίτης π. Λαυρέντιος Γρατσίας

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο κ. Γεώργιος Κεφαλιακός, φυσικός.


Ακολουθούν αναλυτικές οδηγίες και χάρτες της περιοχής, για να διευκολυνθεί η προσέλευσή σας: