Ετικέτες

15.10.14

Ανοιγμα του Βατικανού προς τους Ομοφυλόφιλους !

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Ανοιγμα του Βατικανού προς τους Ομοφυλόφιλους !

σχόλιο Γ.Θ : Να υπενθυμίσουμε αυτό που λένε κάποιοι σύγχρονοι Πατέρες ότι ο αντίχριστος θα έχει διαστρεβλώσει την γενετήσια φύση του...

Ίσως έτσι εξηγείται η λατρεία της νέας τάξης πραγμάτων για την ομοφυλοφιλία... 

BRACO, Ο ΜΕΓΑΣ «ΑΓΙΟΣ» «ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ» ΤΗΣ ΜΕΓΑ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΠΛΑΝΗΣ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Η εκπομπή στις 13/10/2014 από ένα μεγάλο γερμανικό κανάλι.

Η σκηνή σε ένα τεράστιο στάδιο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ένα πλήθος παραληρεί καθώς περιμένει με αγωνία να εμφανιστεί ο «μεγάλος», ο μοναδικός ο άνθρωπος που «θεραπεύει» με ένα και μόνο βλέμμα κάθε αρρώστια κάθε «μα...ια», αυτός που πρόβαλε σαν ο νέος «σωτήρας» των πασχόντων και των απελπισμένων.

Μακαριστός Αυγουστίνος Καντιώτης: Οι Χριστιανοί στους έσχατους χρόνους


Λέμε τώρα ὅτι πιστεύομε, ὅτι εἴμεθα Χριστιανοί· ἄν παρουσιαστῇ διωγμός, ὅπως παρουσιάστηκε στήν περίπτωσι τῆς ἁγίας Φιλοθέης καί τῶν ἄλλων μαρτύρων, τί θά κάνουμε;

Η Ρωσία ετοιμάζεται για την κατάρρευση του δολαρίου και του Ευρώ;

Η Ρωσία έχει ενεργοποιήσει ξαφνικά την αγορά χρυσού στην παγκόσμια αγορά. Τους τελευταίους πέντε μήνες, η Ρωσική Ομοσπονδία έχει... αυξήσει σημαντικά τα αποθέματα του χρυσού της, σύμφωνα με το ιαπωνικό περιοδικό ΝΙΚΚΕΙ, που επικαλείται στοιχεία από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Συναγερμός στις ΗΠΑ: Φόβοι για χτύπημα από τζιχαντιστές.


Σε κατάσταση συναγερμού είναι οι κρατικές υπηρεσίες στις ΗΠΑ μετά την προειδοποίηση από την ανιτρομοκρατική υπηρεσία ότι είναι υψηλός ο κίνδυνος για επιθέσεις τρομοκρατικών ενεργειών από τζιχαντιστές κατά αστυνομικών τμημάτων, κυβερνητικών υπαλλήλων αλλά και δημοσιογράφων.

Κομήτης περνά "ξυστά" από τον Άρη στις 19 Οκτωβρίου!

Ο πλανήτης Άρης.
Photo Credit: MPS for OSIRIS Team MPS
/UPD/LAM/ IAA/ RSSD/ INTA/ UPM/ DASP/ IDA


Ο εκτεταμένος στόλος του επιστημονικού εξοπλισμού της NASA, ιδιαίτερα εκείνων που έχουν να κάνουν με τον Άρη, έχουν κινητοποιηθεί με σκοπό να απεικονίσουν και να μελετήσουν το ανεπανάληπτο κοντινό πέρασμα ενός κομήτη, την Κυριακή 19 Οκτωβρίου. 

Προσοχή στα κινητά!


Σχόλιο Ιστολογίου "Ελληνική Ναυς": Στο βιντεάκι που ακολουθεί ένα κινητό εκρήγνυται στα χέρια μιας γυναίκας. Να θυμάστε ότι αυτό είναι ένα ενδεχόμενο που μπορεί να συμβεί σε όλους μας όσο απίθανο κι αν φαντάζει. Προσέξτε ιδιαίτερα τα εξής: