Ετικέτες

4.9.14

Γέροντας Θαδδαίος: Υπάρχει διαρκής πόλεμος μεταξύ καλού και κακού.


Ένας άνθρωπος της ύλης δεν μπορεί να καταλάβει έναν πνευματικό άνθρωπο. Ότι λέει ένας πνευματικός άνθρωπος αποτελεί για τον άνθρωπο της ύλης μια φαντασία, διότι η ουράνια λογική είναι ολότελα διαφορετική από τη λογική του κόσμου τούτου.

Ωστόσο, όταν συζητά κανείς με έναν άνθρωπο της ύλης μπορεί ίσως να τον κάνει να συμπεράνει ότι υπάρχει τελικά κάτι που κινεί τον κόσμο, και ότι υπάρχει αρμονία στο σύμπαν και δυσαρμονία στη γη.

Αφαιρώντας το Σταυρό από την Ελληνική Σημαία... και με αποδείξεις.



σχόλιο Γ.Θ : Στην αρχή περιόρισαν τον Σταυρό πάνω αριστερά και πρόσθεσαν τις γραμμές με τον γνωστό ευλογημένο συμβολισμό ίσως για να μην υπάρξουν αντιδράσεις και καχυποψίες.


Σήμερα τα κουτοπόνηρα ανθρωπάρια προσπαθούν με το γνωστό γλοιώδη τρόπο που χαρακτηρίζει την αντίχριστη τάξη πραγμάτων να αφαιρέσουν το Σταυρό διατηρώντας μόνο τις γραμμές. Οι φωτογραφίες από κρατικούς θεσμούς και βοθροκάναλα εξουσίας μιλάνε από μόνες τους.

Λάβρος ο Πειραιώς κατά κυβερνώντων: «Προέρχονται από το τίποτα, υψώνουν το τίποτα, ορκίζονται στο τίποτα και μας καλούν να πιστέψουμε στο τίποτα»

peiraiws

Δριμύ κατηγορώ κατά των κυβερνώντων εξαπέλυσε ο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, κατά τη διάρκεια του Πανηγυρικού Εσπερινού της ανακομιδής των λειψάνων του Αγίου Νεκταρίου του Θαυματουργού, στον Ι.Ν. Αγ.Κωνσταντίνου & Ελένης Πειραιά.